Praktisk information


HITTA TILL SOLVALLA

Tåg, bil, buss eller flyg? Det finns många sätt att ta sig till Solvalla.


HITTA PÅ SOLVALLA

Solvalla är en stor arena med många olika lokaler och ytor. Här hittar du informationen som gör ditt besök så trivsamt som möjligt.


TILLGÄNGLIGHET

Solvalla strävar efter att kunna erbjuda tillgänglighet för alla gäster. Här kan du läsa vilka alternativ vi erbjuder dig med funktionsnedsättning för att göra ditt besök så trevligt och smidigt som möjligt.


BILJETTINFORMATION

Hur köper man biljetter och vad gör man när köpet är klart? Här finns informationen du behöver om dina biljetter.


VÄSKFÖRBUD PÅ ELITLOPPET

För närvarande råder väskförbud för större evenemang i Sverige – och det förbudet kommer även att gälla under Elitloppet på Solvalla 2024. Solvalla gör sitt bästa för att underlätta så mycket som möjligt för dig som besöker oss.

Väskförbudet innebär precis som det låter – inga väskor är tillåtna på evenemanget. Endast personer som av medicinska skäl har behov av att ta med väska samt personer med barn som har behov av skötväska är undantagna, vilket även gäller arbetande personal som dock måste gå genom en särskild ingång och få väskorna noggrant kontrollerade.


ALKOHOLHALTIGA DRYCKER 

Införsel av alkoholhaltiga drycker är förbjudet, både till publikplats och till stallområde. Visitering kan förekomma vid samtliga entréer.


ARENAOMRÅDET FILMAS OCH FOTAS

När ni besöker Solvalla (Stockholms Travsällskap) samtycker ni till att fotograferas och filmas. Materialet kan komma att användas i TV samt i Solvallas marknadsföring och digitala kanaler.


BORTTAPPADE SAKER

Gäster/besökare som har tappat bort något på Solvallas arena hänvisar vi till  (gärna mail med beskrivning om sak, datum när och var den kan tänkas ha tappats). Telefon: 08-635 90 00.


FÖRBJUDET ATT BETRÄDA BANAN

Det är förbjudet för obehöriga att beträda travbanan. Överträdelse beivras.


HUND

Hundar är välkomna till Solvalla, men de skall vara kopplade och vistas utomhus.


KOMMANDE TRAVTÄVLINGAR

Kommande travtävlingar på Solvalla hittar du här


PARKERING

Solvalla har gott om gratis parkeringsmöjligheter och det är vanligtvis fri parkering under våra travevenemang. Under större evenemang, exempelvis Elitloppet, kan en parkeringsavgift tillkomma.


WI-FI

Vi erbjuder fri wi-fi på arenan. Nätverket heter Banguest och lösenordet är Zoogin12.


banner