Aktuella Företagserbjudanden


JULBORD 2, 6 och 13 DECEMBER

Solvalla dukar upp för julbord av Pontus Frithiofs team där samtliga sinnen kittlas under en fartfylld kväll som bjuder på vinnare både på banan och i restaurangerna.

Gör årets julmiddag med företaget till en succé. Möjligheten att kombinera ett traditionellt julbord tillsammans med tävlingar på travbanan och – om man vill – dessutom krydda med spel är en unik upplevelse. Maten är som sig bör i fokus, men det adderas en stor portion spänning.

Vill du dessutom ge din personal och ditt företag extra stor uppmärksamhet så finns möjlighet att köpa ett eget lopp, köra häst på banan, följa med Solvallas unika startbil och dela ut pris till loppets segrare.  Kontakta Fredrik Westberg på 070-423 95 60 eller för mer information. Du kan även läsa mer längst ned på sidan.

Förbered er på hög puls under en fartfylld kväll som tar vilket event som helst till nya höjder. Solvalla erbjuder julbord under tre tävlingsdagar; 2 december i Valla Krog och Festvåningen samt 6 & 13 december i Restaurang Kongressen. För större sällskap finns möjlighet att boka julbord även andra dagar.

Julbordspriserna nedan är per person inklusive moms. Restaurangbiljetten inkluderar förutom julbordet även entré och travprogram.

KÖP ETT EGET LOPP PÅ SOLVALLA

Till Solvallas julbord 6 och 13 december kan ditt företag namnge ett eget lopp.

Följande ingår:

  • Företagets namn i lopprubriken
  • Halvsida i Solvallas banprogram
  • Logotyp i Solvallas TV-skärmar vid defilering
  • En företagsrepresentant som leder defileringen genom att köra häst tillsammans med en instruktör
  • Upp till sju personer som åker med Solvallas unika startbil under loppet
  • Företagsrepresentanter som delar ut pris i vinnarcirkeln till segrande ekipage.

Endast 5.000 SEK ex moms. Erbjuds enbart till företag som köper minst fem julbordsplatser.

Kontakta Fredrik Westberg på 070-423 95 60 eller för mer information

banner