Solvalla travskola


Solvalla Travskola är en del av Stockholms Travsällskap och vi bedriver utbildning för alla åldrar och alla ambitionsnivåer. Hela verksamheten har ca 130 elever i veckan och upp till 25 olika kurser. Vi driver dessutom en lägerverksamhet under samtliga skollov där vi tar emot upp till 100 deltagare i veckan. Ni hittar oss i Stall 35 på Solvallas stallbacke.


TRAVAKTIVITETER MED SOLVALLA TRAVSKOLA

Här kan du boka fartfyllda tandemkörningar, utbildande privatlektioner, stjärnspäckade defileringar och roliga barnkalas! 
Vi har något för såväl den lilla som den stora gruppen, möhippa, svensexa, företagsevent eller kompisgänget, kom hit och få en upplevelse utöver det vanliga!


KURSER

Solvalla har en mängd olika kurser för såväl vuxna som barn – allt från prova-på till licenskurs. Under skolloven finns även dagläger.


LICENSUTBILDNING

Solvallas licenskurser anordnas två gånger per år. En omgång under våren och en på hösten.


TRAVGYMNASIUM

Solvalla Travgymnasium är ett samarbete med Spånga gymnasium där eleverna läser hästhållning med specialisering på trav. En stor del av utbildningen utförs på Solvalla och hos travtränare i toppklass, både i Sverige och utomlands.


TRAVFRITIDS

Solvalla Travskola erbjuder barn mellan årskurserna sexårs – årskurs 3 (6–10 års ålder) travfritids.HITTA TILL OSS

HITTA TILL OSS MED SL: 
Buss nr 113 går från Blackebergs sjukhus via Islandstorget (T-bana), passerar Solvalla och fortsätter därefter till Solna Centrum (slutstation). Buss nr 112 har sin sträckning från Alvik via Solvalla och fortsätter till Spånga Station (slutstation).

HITTA TILL OSS MED BIL:
GPS-koordinater till stallgrindarna:
Lat. N 59*,22′, 10″
Lon. E17*,56′, 0″ ¨

banner