Ny på Solvalla


Här har vi samlat information till dig som är nyfiken på trav men aldrig besökt Solvalla tidigare.


HUR VET JAG VILKA DAGAR DET ÄR TÄVLINGAR PÅ SOLVALLA?

Under Kalender & biljetter hittar du aktuella tävlingsdagar på Solvalla.


HUR KÖPER JAG MIN BILJETT?

När du valt ett datum som du är intresserad av under Kalender & biljetter klickar du dig vidare på Köp Biljetter, där kan du sen välja vilken typ av biljett du vill ha. Om du bokar bord i våra restauranger behöver du ingen separat entrébiljett utan det räcker med den biljett du får i samband med ditt köp av menypaket.
När du köpt din biljett/restaurangplats hittar du mer biljettinformation här.


VAR KAN JAG ÄTA NÄR JAG BESÖKER SOLVALLA?

Under Mat & dryck har vi samlat information om restaurangerna på Solvalla. Det finns åtta olika restauranger och caféer på Solvalla men observera att alla kanske inte håller öppet alla tävlingsdagar och att bordsbokning kan krävas i förväg.
Du hittar information om vilka restauranger som är öppna och bokningsbara det aktuella datumet du valt när du klickar vidare på Köp biljett under Kalender & biljetter.
När du bokar bord i våra restauranger behöver du ingen separat entrébiljett utan det räcker med den biljett du får i samband med ditt köp av menypaket.


FINNS DET NÅGRA AKTIVITETER NÄR JAG BESÖKER SOLVALLA?

På Solvalla finns det tre spännande aktiviteter som tar dig närmare hästarna och travsporten. Du kan åka med i startbilen, köra travhäst eller följa med backstage. Mer information om de olika Travaktiviteterna hittar du här. Du kan även besöka Solvallas Travmuseum som du hittar på publikplats under E-läktaren (den stora träläktaren).
Du bokar aktiviteten i samband med att du köper biljett till tävlingsdagen. Välj först antal biljetter och tryck sedan på Nästa för att boka din aktivitet.


HUR GÖR JAG OM JAG VILL SPELA PÅ HÄSTARNA NÄR JAG BESÖKER SOLVALLA?

Vi vill ge dig bästa möjliga guide till travsporten och spelet på hästarna och har därför satt ihop en speluide för att underlätta för dig att komma i gång.
Allt spel på Solvalla sker digitalt genom ATG:s app eller på atg.se. Totoluckor håller inte öppet.
Tips: Skapa ett konto på ATG.se och sätt in pengar redan innan du kommer till banan. Vill ni redan nu lära er mer kan ni besöka spelarguiden.com


HUR HITTAR JAG TILL SOLVALLA?

Här finner du information om hur du hittar till Solvalla både med kollektivtrafik och med bil.


HUR HITTAR JAG INNE PÅ SOLVALLA OCH HUR ÄR TILLGÄNGLIGHETEN?

Här finner du all praktisk information du kan behöva inför ditt besök på Solvalla.
Solvalla Arena strävar efter att kunna erbjuda tillgänglighet för alla gäster. Här kan du läsa vilka alternativ vi erbjuder dig med funktionsnedsättning för att göra ditt besök så trevligt och smidigt som möjligt. Och för att du smidigt ska kunna hitta det du söker inne på arenan så finns det bra översiktskarta här.


banner