Biljettinformation


NÄR DU KÖPT BILJETTEN

Ladda ned din biljett och ha den lättillgänglig när du kommer till Arenan. Entré kan endast ske mot uppvisande av giltig biljett.
Observera att vi inte återköper biljetter men det är tillåtet att överlåta biljett till annan. Giltigt sjukintyg gäller för återbetalning.
Det går enbart att köpa entrébiljetter till publikplats. Dessa gäller ej för tillträde till stallbacken.
Restaurang- och läktarbiljetter säljs enbart online.
I samband med att du köper din biljett online så behöver du även ge samtycke till Solvallas personuppgiftspolicy.


RESTAURANGBILJETTER

Ange eventuella allergier/kostavvikelser vid din bokning.
Entré till arenan ingår i alla restaurangbiljetter.
Restaurangbiljetter gäller enbart för den lokal som anges på biljetten. Du kan till exempel inte äta i en restaurang och sedan gå över till en annan.
Har du frågor eller önskemål angående din restaurangbokning så kontakta  eller 08-635 91 00.


ARENAOMRÅDET FILMAS OCH FOTAS

När ni besöker Solvalla (Stockholms Travsällskap) samtycker ni till att fotograferas och filmas. Materialet kan komma att användas i TV samt i Solvallas marknadsföring och digitala kanaler.


BARN OCH UNGDOMAR

Barn och ungdomar under 18 år har fri entré i målsmans sällskap. Detta gäller enbart för entré, ej för restaurang- eller läktarbiljetter.


BETALNING PÅ ARENAN

Solvalla är en kontantfri arena. Det gäller i såväl serveringsställen som entré, servicecenter och andra inköpsställen. Spel på hästar sker digitalt på din telefon, surfplatta eller dator.


ÅRSKORT ELLER FRIBILJETTER

Om du är berättigad till Svensk Travsports årskort 2024 så har du fri entré för dig och en vän (OBS särskilda villkor under Elitloppshelgen).
Årskort, fribiljetter eller andra andra erbjudanden kan inte kombineras med restaurangbiljetter i Kongressen, Valla Krog och Festvåningen eller läktarbiljetter.


banner