Solvalla Podcast

Solvalla Podcast kommer med nya avsnitt på torsdagseftermiddagar och finns i din favoritapp för poddar.

Prenumerera gärna och ge betyg och kommentarer. Nedan hittar du länkar till några vanliga podcast-spelare samt vårt poddarkiv.


KLIPP – Björn Goop

#223 KLIPP – Björn Goop

Här är intervjun med Björn Goop från avsnitt 223 den 13 juni.

Häng med på Björns resa från första loppet till att bli Sveriges segerrikaste kusk genom tiderna.

Solvalla Podcast presenteras av Stall Courant

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron.

Lyssna på oss på:
Björn Goop 8000 segrar

#223 Björn Goop 8000 segrar

Vi fångar Björn Goop när han äter lunch med Jori Turja i Göteborg. Björns och Joris band är starka och går långt bak i tiden, vilket vi får höra en hel del om i dagens poddavsnitt. Häng med på Björn Goops resa från första loppet till att bli Sveriges segerrikaste kusk genom tiderna.

Vi tar även en titta på startlistorna till 19 juni med Prix Readly Express och Prix Diana Zet. Det vattnas i munnen när man ser vilka fina hästar som ska tävla under en och samma kväll. Dessutom blir det extra mycket skoj på publikplats när STL-Sommartrav kommer till Solvalla.

Lyssna på oss på:
Patrick Kane Jr om Harry Knows

#222 Patrick Kane Jr om Harry Knows

Från en undanskymd tillvaro på den gröna ön till en internationell turné på de största travbanorna. Möt irländaren Patrick Kane Jr som gör succé med sin ögonsten Harry Knows.

Patrick berättar om travsporten på Irland, succén med Harry Knows, missen i Sweden Cup, samarbetet med Jennifer Persson och kommande starten i Jämtlands stora pris.

Lyssna på oss på:
Så var Elitloppet 2024

#221 Så var Elitloppet 2024

Välkommen till en tillbakablick på Elitloppet 2024.

Finalen, försöken, svepningen, upphämtningen, matchningen, tårarna, tiderna och statistiken ska avhandlas. Vi stämmer även av resultaten på statistikbörsen med Lacke och får såklart luringar till V75 på Mantorptravet.

Lyssna på oss på:
Elitloppspodden 2024 med Mattias Djuse

#220 Elitloppspodden 2024 med Mattias Djuse

Lyssna på oss på:
Prins Daniels lopp – Sista Elitloppschansen

#219 Prins Daniels lopp – Sista Elitloppschansen

Det blir en kort och kärnfull podd i dag där Jörgen svävar på glädjemoln när han läser väderapparna och Anders är lika glad när han berättar om att sista inbjudningarna till Elitkampen är klara.

Vi ringer sedan upp Gävletravets sportchef Mathias Gustafsson som förklarar historien bakom och förutsättningarna för H.K.H Prins Daniels lopp – loppet som ger den sista direktplatsen till Elitloppet.

Lacke har fått fotvård och är redo för Elitloppshelg. Han har även sköna luringar till V75 på Gävletravet.

Lyssna på oss på:
banner