Tis 20 nov - Solvallatisdag med med tema: Whisky & choklad

Solvallatisdag med Fun Dining! Dessutom temakväll där ädla smaker ackompanjerar travsporten. Vi startar med provsmakning av choklad och skotsk whisky. Därefter middag och möjlighet till exklusiv whiskyprovning.

Ons 21 nov - XpressOnsdag

V86-tävlingar tillsammans med Jägersro. Första start går 18.15. Välkomna!

Lör 24 Nov - V75-finaler och julbord

Lördagen den 24 november bjuds du på landets bästa travsport med V75-finaler med bland annat Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst. I Valla Krog dukar vi upp årets första dignande julbord. Första start 14.45. Välkomna!

Tis 4 Dec - Solvallatisdag med Julbord

Spännande tävlingar, härlig julkänsla och chansen att vinna miljoner. Välkomna till ett dignande julbord på Solvalla!

Ons 5 dec - XpressOnsdag

V86-tävlingar tillsammans med Åbytravet. Första start går 18.15. Välkomna!

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till Solvalla. Du kan åka T-bana till Rissne, därifrån är det en kort promenad (10-15 min) till Solvalla. SL-buss 112 (Alvik-Spånga stn) eller 113 (Blackebergs sjukhus-Solna C) stannar nära Solvalla. Läs mer här

Boka en hästaktivitet

Stallbacksvisning

aktivitet stallbacksvisning

Följ med på en guidad visning av travets "Green Room" och upplev arenan och stallbacken på nära håll. En trevlig start på travkvällen som ger det där lilla extra.

Våra visningar tar ca 1 timme och är för grupper från en person och uppåt, dock högst 15 personer per guide. Du kan självklart växla några ord med kusk eller tränare om det finns möjlighet i samband med visningen.

För mer information och bokning kontakta:

Malin Heidenberg
08-635 90 42
malin.heidenberg@solvalla.travsport.se

Tandemkörning

aktivitet tandemkörning

Prova att köra stor häst på Solvallas travbana. Bokar du tandemkörning på en tävlingsdag är chansen dessutom stor att du får vara ute och köra med några av världens främsta kuskprofiler, Erik Adielsson, Örjan Kihlström och Björn Goop för att nämna några.

Vi ses i vårt stall. Vi kör sedan tillsammans ut på banan och värmer upp i två bakvarv, innan vi slutligen vänder upp och kör ett 1640 meters-lopp i tävlingsmässigt tempo. En fartfylld och garanterat rolig upplevelse!

Du tar bara med dig ett par oömma skor, resten av utrustning, såsom hjälm, överdragskläder och säkerhetsväst står vi för.

Priset är 1500 kronor inkl kusk, moms och försäkring.

Vi erbjuder tandemkörningar främst på tisdagar och onsdagar klockan 17.00. Tandemkörningen allt som allt tar 1-1,5 timme. Möjlighet att köra under V75 tävlingarna finns mot en exra avgift. Vill du köra en annan tidpunkt eller dag? Hör av dig så löser vi det.

Solvalla

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma