Konferens i Stockholm


ETT OVÄNTAT MÖTE
KONFERENS OCH EVENT PÅ SOLVALLA?

– Håller inte ni på med hästar?
– Jodå. Men inte bara. Vi har faktiskt en helt unik anläggning för lyckade företagsaktiviteter. Eller mässor. Eller…


Ett kollage av konferenslokaler, restauranger och människor på Solvalla

CITYNÄRA KONFERENSLOKAL

10-2 000 deltagare. Ingen får p-böter

Med E4/E18 vid tomtgränsen och Bromma flygplats strax intill är det enkelt att ta sig till Solvalla. Varifrån som helst.

Vår huvudbyggnad har fyra våningsplan med lokaler som tillsammans rymmer 2 000 sittande personer. Via den interna TV-anläggningen
kan samtliga samtidigt ta del av exempelvis ett anförande på någon av scenerna. Men vi har också rum som passar för små grupper.

För den bilburne kan det vara värdefullt veta att vi har 1 500 P-platser. Alla är gratis.

Spetsa mötet
Och så var det ju det här med hästen. Jodå, där kan vi erbjuda aktiviteter och upplevelser som vi är helt ensamma om i konferens-Stockholm.

Konfererar ni här på en tävlingsdag passar det perfekt att avsluta med middag under tävlingarna. Vi hjälper gärna till med en introduktion till sport och spel. Att besöka stallbacken är populärt.

Vill man ta ut svängarna lite extra kan man få åka med i startbilen, en garanterat hisnande upplevelse!

Det ultimata är förstås att själv få sitta bakom en travare. Här finns en del att välja på, inte bara under tävlingsdagar. Lämnar garanterat ingen oberörd.


FESTVÅNINGEN

I vår fantastiska festvåning anpassar vi rummens storlek efter önskemål. En egen liten loge passar perfekt för sällskap om 10-20 personer, både för konferens och middag.

Är ni fler så drar vi undan skjutväggarna och vips har vi en konferens-/festlokal som verkligen är värd namnet!

Festvåningen kan ta upp till 400 personer samtidigt, här finns också en hörsal som tar 220 personer.

Den hänförande utsikten över arenan är en ren bonus!


RESTAURANG KONGRESSEN

Kongressen är vår huvudrestaurang och här kliver du in i ett stycke svensk historia. Här har både kungligheter och några av Sveriges mest firade sportlegendarer samlats för att uppleva magiska ögonblick inom svensk travsport.

Kongressen tar upp till 600 personer i sittande bio-format och har en scen som ger samtliga besökare en perfekt överblick. En helt unik miljö för att kombinera ett framträdande med en härlig måltid.
Givetvis är utsikten optimal för att kunna följa tävlingarna på bästa sätt.


STRÖGET

Ströget på Solvalla är vår egen sportbar. Den optimala samlingsplatsen för mer avslappnad samling eller för den vildaste av firmafester.

Miljön andas sport och häst, och här kan man ägna sig åt allt från trevligt barhäng till att stå längst fram vid scenen och låta sig ryckas med av de magiska tonerna från bandet som hyrts in för kvällen.

Ströget har fria ytor och kan disponeras lite som man vill, här finns många tv-skärmar för anpassad användning.

Har ditt företag en ny produkt? Perfekt, Ströget har alla möjligheter för exponering och presentation i en avslappnad och varm miljö.

banner