Foto: TR Bild

– Som 9 Vichy Grif (V86-6) sett ut på slutet så måste hon bli farlig ikväll. Det kan bli högt tempo på loppet inledningsvis vilket gynnar henne och sedan biter Vichy Grifs spurt bra över upploppet!

Det säger Solvallas tipsexpert Mattias Spante inför onsdagens V86-omgång som delas mellan Solvalla/Bergsåker. Spante som är en av våra spelläggare hos Solvalla Andelar och totalt inför onsdagen så finns det 28 olika system hos våra spelläggare att välja på om man vill haka på i jakten vad gäller åtta rätt denna kvällen.

Spante, hur tycker du att V86-omgången ser ut överlag ikväll?

– Det finns ett par favoriter på förhand som känns helt rätt och någon som inte blir särskilt lätt att besegra – Tangen Haap i V86-1 bland annat, men samtidigt så tycker jag att det är ett par av loppen där det verkligen känns som att det kan hända något. Så tycker det inte är så givet vart man ska tro att utdelningen kan hamna, mediumsvårt kanske vi kan säga?

Vichy Grif nämnde du som en av de hästar du tror mycket på ikväll, någon fler häst som du vill nämna med bra segerchans?

– 1 Mellby Hurricane (V86-4) pratade jag med Jorma Kontio om i början av säsongen och han plussade för hästen. Det har blivit lite stopp under sommaren efter en fin inledning av året, men som det sett ut på slutet så är hästen verkligen på väg att fortsätta ta ytterligare kliv i utvecklingen. Spurten senast var fin och från ledningen är det hästen att slå! 9 Hemisphere (V86-8) är en talang och även där så känns det helt rätt att han är den som är mest spelad.

Skrällbud då, vad finns det för spännande att nämna där?

– 1 Walkie Talkie (V86-3) har jag alltid gillat och när hon flyttade till Robert Bergh var jag spänd på att se henne i de första starterna. Det har varit okej, men inte alls så bra som jag trott i de här första starterna – men senast så såg det verkligen ut som att hon är på gång! Jättefint intryck som fastlåst och levererar hon fullt ut är hon spännande ikväll till under tio procent i nuläget. En häst som för övrigt hade varit spännande att se i monté framöver – tycker hon har modellen för att passa bra under sadel.

– 4 Turenne (V86-4) och 5 Unarmed Face är med i samma lopp och ska båda med tidigt bakom Mellby Hurricane. Förstnämnde kan det bli spännande ändringar på och sistnämnde spurtade mycket vasst senast! Kan rysaren sedan vara 2 Iller Tooma i V86-7 från ett smaskigt utgångsläge? Hoppas få se hästen i rygg ledaren och med lucka 200 kvar…

Vad är möjligheterna att haka på dig till onsdagens omgång?

– Jag håller som vanligt öppet systemet för 350 kronor per andel. Är det jackpotomgångar på V86 eller V75 kör jag ju numera även ett jackpotsystem för 150 kronor per andel vilket blivit uppskattat, men ikväll då det är en vanlig omgång så är det systemet för 350 kronor per andel som gäller.

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/39442_V86_2020-10-14_40_1

I Solvalla Podcast så fortsätter tävlingen Bankrullen där spelläggarna hos Solvalla Andelar tävlar emot podcasttrion Anders Malmrot, Jörgen Forsberg, och Markus Myron om att bäst förvalta startsumman på 2.000 kronor. I veckans avsnitt så är Gustaf Björck med och väljer spel för Solvalla Andelars räkning där för övrigt Claes Sjöström är veckans gäst. In och lyssna! Solvalla Podcast hittar du här: https://www.solvalla.se/podcast

På följande länk hittar du alla spelläggare hos Solvalla Andelar:

https://www.atg.se/solvallaandelar

 


Andra nyheter