Restauranger

På Solvalla finns ett flertal restauranger där du kan avnjuta fräsch mat i spännande miljö. I våra olika restauranger serveras allt från vällagad à la carte till härliga bufféer och fräsch fastfood. Nedan kan du läsa om varje restaurang och de olika utbuden. 

Bordsbokning

  • Bordsbokning till stora travdagar görs i vår webbshop i Tickster. Klicka här!
  • Med boka-knappen nedan kan du göra en bokningsförfrågan.
  • Du kan även nå oss på telefon: 08-627 98 60 eller e-post: restauranger@solvalla.se 
Image

Bistron

Bistron erbjuder en magnifik utsikt över travbanan. Här är det självservering med ett bistroutbud vid travtävlingar på kvällarna samt bar och café. Här finns även en restaurangdel utan utsikt där det är fri sittning. Nyhet! Till onsdagens tävlingar erbjuder vi bordsservering med en Bistroinspirerad à la cartemeny. Begränsat antal platser och vi rekommenderar att du bokar bord. 

Bistron är öppen för lunchservering varje vardag. Vällagad mat, fräscha sallader och grönsaker. Måndag-fredag kl 11.00-13.30 99:- inkl. smör, bröd, måltidsdryck & kaffe. Stor gratisparkering finns för våra lunchgäster!

Läs mer 

Kongressen Solvalla

Restaurang Kongressen

Här kan du njuta av en förstklassig middag i samband med tävlingarna. Restaurangen är byggd i etager och ligger i slutet av upploppet. Här serveras allt från vällagad svensk husmanskost till exklusiva rätter. Rätterna byts från tävlingsdag till tävlingsdag. Vi rekommenderar att du bokar bord. Till större tävlingsdagar bokar du i vår shop här

Läs mer 

Image

Sportbar Ströget

Ströget är Solvallas stora samlingsplats och sportbar. Ströget har öppet alla travdagar och erbjuder café, bar, grill och härlig stämning! Här är det dessutom fri sittning, vid väder även utomhus. 

Läs mer 

Image

Fest- och Konferensvåningen

Högst upp i vår huvudbyggnad, med vy över hela banan, finns Solvallas Fest- och Konferensvåning. Här finns alla möjligheter till både stora och små konferenser, liksom fester av alla slag, i samband med trav men även övriga dagar.

Till V75-tävlingarna har du möjlighet att få en egen loge för dig och ditt sällskap om minimum 15 personer. I paketet igår entré, travprogram, egen loge, välkomstdrink och middag.

För prisuppgifter och menyförslag skicka en bokningsförfrågan till restauranger@solvalla.se

Läs mer 

Image

Valla Krog

Belägen ovanför E-läktaren och öppet främst under V75-tävlingar som körs på lördagar. Vår tredje stora matsal, även den byggd i etager. Här sitter du mitt på upploppsrakan, erbjuds förstklassig mat och har perfekt utsikt. Valla Krog lämpar sig utmärkt för sällskap från 4 personer och uppåt.

Läs mer 

Image

The Onion

Stallbacksrestaurangen har öppet under travtävlingar. När det gäller lunch hänvisar vi till serveringen på Bistron som ligger på plan två i Kongressenhuset på publikplats.

Läs mer

Image

Pershing

Pershing serverar husmanskost och fastfood. Serveringen har ett antal sittplatser inomhus och under fina dagar och kvällar är det perfekt att sitta på utomhus och känna doften från utegrillen.

Läs mer