Julen kommer tidigt för alla Elitloppsfantaster.
Lucköppning sker på måndag, 5 december, då det släpps biljetter och ett begränsat antal rabatterade restaurangpaket till Elitloppet 2023!

Biljetter och restaurangplatser till Elitloppshelgen är hett eftertraktade och därför ger Solvalla sina trogna besökare en möjlighet att säkra sina platser redan på måndag. Det gäller helgpaket på utvalda restauranger som dessutom rabatteras med 200 kronor jämfört med styckpris.

– Redan dagen efter Elitloppet 2022 kom förfrågningar om att kunna boka plats 2023. Nu är det äntligen dags, dessutom genom ett vässat erbjudande, både gällande pris och placering, säger Solvallas VD Jörgen Forsberg.

De rabatterade restaurangpaketen släpps på elitloppet.se den 5 december klockan 09.00. Erbjudandet gäller ett begränsat antal bord och säljs så länge platser finns eller till och med den 31 december 2022. All försäljning sker online.

Här är biljetterna som säljs från och med måndag 5 december kl. 09.00

VALLA KROG

Restaurang Valla Krog är byggd i etage ovanför legendariska E-läktaren längs upploppet. Med fantastisk utsikt över travbanan serveras under helgen en tvårätters meny och välkomstdrink. Entré och travprogram ingår.

Pris: 3.890 KR (200 kr rabatt mot köp av enskilda dagar)

ETONNANT-TÄLTET

Uteservering under tak nära banan i målkurvan. Här sitter du vid händelsernas upplösning och kan riktigt känna hur hästarna dundrar förbi ackompanjerat med vrålet av tusentals besökare. Buffé med kaffe samt éntré och travprogram ingår.

Pris: 2.790 KR (200 kr rabatt mot köp av enskilda dagar)

MÅLCAFÉET + LÄKTARE

I A-huset beläget i höjd med mållinjen har du reserverade läktarplatser inomhus med perfekt vy över målgången och hela travbanan. Tvårättersmeny med välkomstdrink serveras i cafédelen bakom läktaren (som inte har utsikt mot banan). Entré och travprogram ingår.

Pris: 2.190 KR (200 kr rabatt mot köp av enskilda dagar)

ENTRÉBILJETTER TILL ELITLOPPSHELGEN 26-28 MAJ 2023

Helgbiljett: 490 kr (Kan enbart köpas på elitloppet.se – 200 kr rabatt mot köp av enskilda dagar)
Fredag: 50 kr
Lördag: 290 kr
Söndag: 350 kr

OBS! UPPDATERING

I en tidigare version angavs ett felaktigt pris för helgpaketen i Valla Krog. Detta är korrigerat nu.


Andra nyheter