Foto: TR Bild

– 5 Claw (V75-1) tror vi mycket på i ett öppet lopp, speedig sort som går bra varje gång!
Det säger man från Solvalla travskola inför lördagens spännande jackpot på V75 Romme. 60 miljoner kronor är prognosen just nu på vad en ensam vinnare kan ta hem. Snacka om en mycket intressant spelhelg som väntar!

Nämnda Solvalla travskola är bland de nyaste speläggarna hos oss på Solvalla Andelar och där all provision går till just travskolan. Emilia Hiltula och Lina Johansson heter de två som brukar turas om att vara spelläggare för systemet. Berätta lite om Solvalla travskola och hur era veckor kan se ut!
– På travskolan är det full fart hela veckan! Vi har 17 stycken varmblod, 13 stycken ponnyer och drygt 250 stycken elever hos varje vecka. Utöver det så har vi event som ponnykörning, barnkalas och på skolloven har vi även läger.

Med ansvar för travskolan och närheten till alla aktiva på stallbacken måste man kunna få ett och annat bra stalltips ibland. Hur har spelframgångarna varit hittills tycker ni? Vi noterar att ni har två stjärnor för andelslaget för tillfället!
– Nu under covid-19 är det ju inte något häng på stallbacken tyvärr men däremot så kollar vi mycket på trav och vi har mycket vänner som både kör lopp och jobbar med travet, så visst dyker det upp lite bra tips! Vad gäller spelet så har det gått helt okej och vi har satt sju rätt två gånger sedan vi började lägga andelar på Solvalla Andelar, men vi väntar fortfarande på den där riktigt stora vinsten!

Stor jackpot är det på V75 den här lördagen! Som nämnt är det hela 60 miljoner kronor som en ensam vinnare har möjlighet att plocka hem. Hur tycker ni att spelomgången överlag ser ut, lätt eller svårt?
– Den ser svårlöst ut, mycket hästar i startlistorna som inte vanligtvis brukar starta på V75 och det är lite svårt att veta hur de står sig. Sen har Romme långt upplopp, vilket brukar kunna vara upplagt för lite skrällar!

Kan vi få två hästar till som ni tror extra mycket på till omgången förutom Claw som ni nämnde, och kanske någon skräll i övrigt man ska se upp med?
– 1 Global Winner (V75-7) från stall Timo Nurmos måste vara en bra chans. Han startade förra helgen på Eskilstuna och fick då markförlust från start, men kom tillbaka strålande. Spår ett är minus så ingen spik för oss, men löser det sig så har han bra form. 5 Van Gogh Z.S. (V75-7) i samma lopp låter dock Robert Bergh mycket uppåt på och han har ju superform på sina hästar.
– En riktig rysare kan vara 9 Queer Fish (V75-3) som gynnas om det skulle bli högt tempo! Om Robert Bergh lyckas komma ut i andraspår med Mindyourvalue W.F. så kommer han se till att tempot hålls uppe, och med Rommes långa upplopp kan det vara upplagt för Queer Fish…

Aktuella kurser på travskolan just nu?
– Vi har allt från nybörjare till licensutbildning och vi har deltagare från 5-75 år. Vårterminens kurser kommer läggas upp på följande adress nästa vecka: https://www.travskola.se/skolor/solvalla-travskola/

Vad är möjligheterna när man vill haka på ert system till V75-omgången och vara med och stödja travskolan, vad kostar en andel?
– Normala priset är 107 kronor, men denna vecka så kostar det 127 kronor då det ser ut krävas några fler streck. Systemet består av 25 stycken andelar.

Klicka här för Travskolans system >> 

 

 

 

 


Andra nyheter