Foto: TR Bild

– 1 Enjoy’s Wifi (V75-5) är ett kul streck från ett bra utgångsläge! Formen sitter där och hästen körs av en duktig kusk.

Kriteriehelgen på Solvalla fortsätter och det är en ny V75-omgång som väntar den här söndagen. Orden ovan kommer från en av våra populära spelläggare Ulf Wäjersten som är en av de personer som har öppet sitt andelsspel hos oss på Solvalla Andelar till söndagens omgång. Eagle Eye Sherry och Brambling var de stora vinnarna i Oaks och Kriteriet under lördagen – under söndagens tävlingar så står uttagningsloppen till Europaderbyt och finalen i STL Open i fokus.

Vad gäller just spelomgången i övrigt Ulf, så startar en viss Ecurie D. i ett av de nämnda uttagningsloppen till Europaderbyt (V75-2). Går det ens att försöka fälla honom?
– 3 Ecurie D. har visat sig huvudet högre än alla andra i årgången. Att va naiv är spelarens värsta fiende, men det här är ett säkert gratis streck utan sjukdom eller påkörning. Faktorer som inte spelaren kan påverka.

Någon favorit som istället känns sårbar och som det känns givet att prova fälla?
– 15 Ble du Gers (V75-7) är för mycket streckad sett till vinstchansen. Viktigt att kolla upp om det blir barfota. Varit anmäld så innan, men ändrats till skor. Ingen favorit hos mig.

Möjligheterna att haka på dig till söndagens V75 vad gäller andelar är?
– Har som vanligt mitt standardsystem för 200 kronor öppet. Har tålmodiga spelare som hänger kvar. Gick väldigt bra i början på året, dock har hösten varit tung. Tålamod krävs, rätt som det är kommer vi tillbaks på ruta ett!

Klicka här för Ulf Wäjersten – Standard 200 kronor >>

 

Andra nyheter