Foto: TR Bild

V86 Super Days rullar vidare och inleder en ny spelvecka denna måndag!

Halmstad och Romme är det som delar på V86-omgången och hos Solvalla Andelar håller våra spelläggare givetvis öppet även ikväll.

En av dessa är Magnus Eriksson (Fräckis) som vi kollat läget med inför kvällen. Halmstad och Romme delar på V86-omgången Magnus, hur är känslan?

Tycker vi har nya häftiga race framför oss! Dels Halmstad, hemmabanan som väckte mitt intresse för trav för cirka 40 år sedan. Den stallbacken har man slitit ut många skor och program på! Men också lärt känna otroligt många människor inom sporten. Så där har man en liten fördel av att kunna få lite insideinformation. Som bana är ju Halmstad allmänt känt att tillhöra den absoluta toppen, ja förmodligen den bästa vi har i hela Norden! Här mår hästar och kuskar bra med ett underlag i världsklass. När det gäller Romme, är det en av få banor jag aldrig besökt faktiskt, så det får det bli framöver! När det gäller det sportsliga till kvällens banor tycker jag det ser otroligt svårlöst ut, möjligtvis att Rommes lopp har några starkare favoriter än Halmstad, och det kan på nytt vara läge för hög utdelning.

Vilken är bästa spiken för din del ikväll?

Det måste vara 2 Chapuy (V86-2) tillsammans med Åke Lindblom, en friskus som alltid tror på sina hästar och Chapuy som nu dessutom över korta häcken lottats till ett kanonläge. Värsta motståndaren Deede Star har inte startat på nio månader och gör dessutom årsdebut. Det här blir spets och slut för Chapuy! 

Vilken favorit tänker du fälla på dina system ikväll?

Den favoriten som jag tror lever farligast i omgången är 13 Electrical Storm (V86-6). Visst att den går ner i klass då han startade i Jubileumsstayern över 3160 meter senast, men på fortsatt snabba sommarbanor med 40 meters tillägg på hästarna på start från spår ett kan det lätt bli strul på vägen. Just på start där jag tror att vi har ett par riktigt svåra motståndare och framförallt 6 Prince Yoda, kan han utnyttja springspåret och pipa till ledningen som senast så tror jag han kan bli väldigt svårslagen ihop med Elias Strandberg.

Några skrällar som höjer utdelningen tar vi gärna emot! Vilka vill du varna för till kvällens omgång?

Har två mindre betrodda som jag tycker att man bör se upp med. Först så är det 1 Callmesally (V86-5) som börjar hitta lite form och stött på bra mycket hårdare motstånd än vad som väntas ikväll, även om jag har respekt för Peter Untersteiners Look Håleryd. Callmesally gjorde comeback senast efter fyra månaders vila och det kan vara dags för henne ikväll med ett lopp i kroppen. I den avslutande avdelningen har jag mitt andra skrälldrag, 8 Mas Capacity (V86-8). Hästen dras ofta med tråkiga spår precis som nu, men mött hårt motstånd och om den inte gör bort sig med galopp så räknar jag med att den är med på målfotot ikväll! 

Dina V86-andelar ikväll?

Fräckis – Spiken 200kr/15 st.

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/111833_V86_2020-08-31_40_1

Fräckis – Luring 100 kr/25st.

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/119409_V86_2020-08-31_40_1

 


Andra nyheter