Foto: TR Bild

V75-jackpot kommande lördag där en ensam vinnare har chansen till hela 49 miljoner kronor, här pratar vi spännande spelhelg! Solänget är det som gäller och hos Solvalla Andelar har vi ett gäng spelläggare som laddar för att fixa full pott med sju rätt denna jackpotomgång. 

 

En av våra populära spelläggare är Patrick Sjöö som vi kollat läget med inför lördagen. Patrick, har du något härligt spel/sport-minne från Solänget?

– Solänget är en gammal hemmabana för mig som jag ofta besökte tidigare. Naturligtvis finns det en hel hög med minnen. Plockar fram 1992 då Optimus vann Silverörnen. Optimus tränades av en väns pappa och den segern fick mig att förstå att det faktiskt går att lyckas som en liten amatör. Att han gav 13,60 i vinnarodds gjorde ju inte heller ont.

Flera stora favoriter på förhand nu till V75-jackpoten på Solänget. Vilken känns mest stabilt att tro på?

– Jag litar på att Björn Goop lotsar 6 Jackpot Vrijthout (bild) till ledningen i V75-6. Då hoppas jag att hästen blir kvar där och tar tredje raka segern.

Mest sårbar av favoriterna, vem väljer du då?

– Tråkigt att säga 3 Diamanten (V75-7) då han nu kommer till “Foppa-land”. “Foppas” häst ska förstås vara favorit efter insatsen senast. Men nu är det medeldistans och det finns några motståndare med full form. Spara några streck till sista V75!

Någon skräll vi måste passa tack! Vem och varför?

– Det är ingen skräll jag bjuder på, utan en jätteskräll! 15 Joel Klipp i kallblodsloppet, V75-4, blir nog knappt streckad. Men som han såg ut senast! Var överlägsen i ett lunchlopp på Oviken. Segertiden 25,5 på Oviken betyder att han kan gå riktigt snabbt på lördag. Snacka om rens om han vinner!

Vad finns det för möjligheter haka på dig till lördagens V75?

– På Solvalla Andelar gör jag ett litet galet system där samtliga stora favoriter garderas. För bara 38 kronor är du med i jakten på jackpotmiljoner med alla favoriter garderade!

Klicka här för Patrick Sjöö 38 kr >>


Andra nyheter