Här är ett rykande fräscht podcast-avsnitt från Solvalla Podcast.

 

Nu kommer uppföljaren till “Inför Elitloppet – Elitloppspodden” i Solvalla Podcast. Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron ser tillbaka på Elitloppet men också framåt mot sommarens tävlingsdagar på Solvalla. Ett nytt lopp under Jubileumspokalskvällen presenteras.

Anders och Markus är glada över att få in 80-talsmusik i podden, men Jörgen är skeptisk. Alla har i alla fall bidragit med förslag till den gemensamma spellistan och verkar överens om samtliga låtar utom en, som är ett märkligt val.

Programmet avslutas med en tävling om vem som är bäst på att spela på trav.

Här kan du lyssna på programmet.

 

Klicka här för att ladda ned från iTunes >>

Klicka här för att lyssna via Spotify >> 

Klicka här för att följa spellistan Solvalla Podcast 80’s på Spotify >>

 


Andra nyheter