– Hög utdelning förra onsdagen och kvällens omgång har helt klart också potential till att ge bra betalt, kommenterar Spante omgången.

 

V86-1: Spännande med 4 Furious Francis i ny regi – man låter nöjda med hästen och värmer den här bra kan det vara läge att ta ställning direkt. 6 Offshore Man är snabb ut och värsta motbudet på förhand. Rankar 3-2-5 där bakom.
 
V86-2: Trots läget så tror jag 8 Knifetown Winner hittar till ledningen – därmed så är det också hästen att slå och favoriten har helt klart bäst segerchans i loppet och är ett tänkbart spikförslag. Stallkamraten 3 Persos Smokie såg jag i banjobb i fredags och han gav ett helt okej intryck, men Knifetown Winner är klart bättre chans och Persos Smokie är bara en av flera för min del. Roligare spelmässigt blir 9 Picasso som alltid spurtar bra med rätt resa och finska 4 Mountain Cleaver är bättre än raden.
 
V86-3: 12 Cheerful Rivner gjorde en stark insats senast och trots bricka tolv här så tror jag klart mest på henne – hon är rejäl av sig och gasar de övriga för fort där framme den första biten så tror jag inte det blir hårt imål och det här är en av de jag kan tänka mig spika på förhand. 6 Velvatter såg ej som bäst ut senast, men är spetsaktuell liksom 8 Callmesally. 3 Callmeawinner kämpar bra i loppen och dessa tre tycker jag är värst emot på förhand även om jag tycker det är fel att den sistnämnda är förhandsfavorit.
 
V86-4: Mattias Djuse har en talang i 3 Tinten som verkligen är en häst jag gillar – hästen har visat prov på fin kapacitet såhär långt och med goda träningsrapporter i ryggen fortsatt så är jag inne på att detta är bästa spiken för kvällen. Motståndet ser lämpligt ut och jag tror treåringen tar en ny seger. Spik! Rankar 12 Dallas Brick tvåa där bakom och garderar man loppet tycker jag 8 Accolade och 4 Iglesias Boshoeve är tidiga streck, men ingen av dessa är att lita på och har nära till galopp.
 
 V86-5: Fungerar 9 Cashback Pellini som han ska så är det bästa hästen i femte och han håller jag som förstahästen och även han är ett alternativ till spik, men då han är en aning upp och ner i prestationerna och inte helt att lita på så kan det skrälla här. 7 Magic Happens är andrahandsfavorit, men jag tycker han ofta är överspelad numera och ses bara som en av flera. 14 Radjah D’Inverne spurtade bra senast och bör ha gått framåt med loppet i kroppen. 4 Machiavelli och 11 Trophy Spring har också fart i benen som räcker gott här. 13 Global Touchdown debuterar i ny regi – rysare.

V86-6: 3 Definitif Launcher har sett fin ut vid segrarna på slutet, men möter ett par bra hästar ikväll och någon spik är det inte. 2 Sergie Phefirst varnade jag för senast och han spurtade vasst då efter att ha suttit fast gången innan och räknas tidigt från bra läge. Formen är god! 5 Castor Brick såg fin ut i skymundan senast och ska också med på kupongen. Tror klart mest på dessa tre, men öppet lopp detta och här behöver det inte vara fel att strecka på rejält.

V86-7: 11 Stonewashd Diamant har ett svårt utgångsläge, men hon är tuff av sig och tål grovjobb till skillnad från många av sina konkurrenter. Givet streck. 3 Stella Newman fick stryk av 2 Una Blessed senast, men såg mycket fin ut när luckan kom och bör ha goda chanser till revansch nu. Rankar jag tvåa. 5 Ma Running såg formstark ut som fastlåst senast och är intressant med start vecka-vecka här.

V86-8: Spännande spetsstrid vilket kan avgöra hela loppet – spetsar 1 Coogan är det hästen att slå, men jag har respekt för 6 Man At Work och kommer han förbi från början är favoriten illa ute. Dessa två höjer sig och är riktigt bra för klassen, men 2 Indy Lane vägrar jag spricka på. Visserligen trodde jag han skulle vara ännu lite bättre senast, men hästen har gjort fina lopp innan och är tredjevalet i loppet och gynnas om de två andra duellerar tufft om täten.

Spante har som vanligt tagit en titt även på V5-spelet och bjuder på ett speldrag:
– 11 Baja Rosa Akema (V5-3) såg fin ut senast och fick sen lucka den gången. Tycker hon är ett givet streck i ett öppet lopp ikväll!


Spantes andelar
kan köpas på Solvalla, i Service-Center, eller av våra spelvärdar som ambulerar runt banan. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!


Andra nyheter