Foto: TR Media

– Kvällens V86-omgång delas mellan Solvalla/Åby och en som vet hur man sätter åtta rätt är Solvalla Andelars Jimmy Tapper. Full pott blev det nämligen i onsdags för hans del då hans system Tappers Tappra satte V86:an då Solvalla/Bjerke delade på omgången!

Vi har tagit pulsen på Jimmy inför kvällen – men Jimmy gästar även podcasttrion Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron i veckans avsnitt av Solvalla Podcast och pratar om vinsten samt att han representerar spelläggarna hos oss på Solvalla Andelar då tävlingen Bankrullen rullar vidare. Solvalla Podcast hittas som vanligt på följande adress: https://www.solvalla.se/podcast

Jimmy, vilken succé i onsdags! Du löste dessutom V86-gåtan med endast en spik förra veckan?

– Ja, jag byggde systemet kring Alpha Scarlet R.R. i V86-5 som blev min enda spik. Var klar spetsfavorit och från ledningen var det hästen att slå. Efter V86-5 och spiken hade vunnit var värdet nästan fyra tusen kronor och jag visste att vi behövde någon som rensade lite i någon av de avslutande avdelningarna för att få upp utdelningen också. Smällen kom sedan i V86-6 där Deede Star vann som jag hade med på tre hästar och värdet åkte då upp till trettio tusen. Sedan var det bara att jobba in de två sista avdelningarna och det slutade med att en andel som kostade 144 kronor gav 7.373 kronor tillbaka. Riktigt roligt!

Vi har ett par stora favoriter i kvällens V86-omgång där Demon Ima (bilden), Danielle DD, BG Pastor Jonte och Ivory Di Quattro samtliga är hårt betrodda. Någon du tror mera på och som är en bra spik, och kanske någon som du tror mindre på av dessa och som måste garderas?

– 10 Demon Ima (V86-1) är den favorit som jag tycker har störst vinstchans i hela omgången och är en trygg spik att luta sig emot. Övriga tycker jag är sårbara. 

– 4 Danielle DD (V86-3) är snabb ut och kanske bara vinner, men skor på hovarna är ett frågetecken och garderingen är given. 2 BG Pastor Jonte (V86-4) kommer från en enkel seger och skulle han få ledningen utan kamp blir han svårslagen, men det verkar vara flera som vill ladda. 7 Ivory Di Quattro (V86-5) är bästa hästen, men har inte startat på ett tag och ingen favorit att hålla i handen.

Två måstehästar! Vilka två i omgången har du god känsla för?

– I V86-6 ska man inte missa 2 Young King. Har ett bra utgångsläge och är den troliga ledaren efter ett par hundra meter, en position där det har blivit tre segrar på lika många försök. Vill även varna för 2 Smaragd Norrgård i V86-8 som kommer från en fin spurtseger. Nu är det däremot andra förutsättningar då jag tror ekipaget tar hand om ledningen, och därifrån kan det hålla hela vägen.

Vem är den där skrällen till under fem procent som är extra intressant?

– Man får inte missa 3 Ten Times i V86-4. Är snabb ut och det låter från stallet som att man gärna kör i ledningen om den positionen nås. Oavsett så är man garanterad en fin resa i den främre träffen och till fyra procent just nu är det en skräll att se upp för!

Vilka är möjligheterna att haka på dig med andel under kvällen?

– Ställer upp med tre olika andelsspel den här V86-onsdagen! 

Tappers Bomb – 489kr

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/111539_V86_2021-01-20_40_1 

Tapper Sista Minuten – 287kr

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/128968_V86_2021-01-20_40_1 

Tappers Tappra – 144kr

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/111540_V86_2021-01-20_40_1


Andra nyheter