Foto: TR Media

– Jag tror främst att det är på Åby man ska söka skrällarna. I V86-1 så gör man en del spännande ändringar på 3 Timotejs Fredag. Johan Untersteiner upp, amerikansk sulky samt ett norskt huvudlag till den här starten. Hästen spurtade bra i skymundan senast och får han ett bra lopp här så kan vi börja omgången med en riktig skräll!

Robin Karlsson (Robin Hood) är inte bara den spelläggare som vi tagit på pulsen inför kvällens V86-jackpot. Robin är dessutom den som tävlar för Solvalla Andelar när tävlingen Bankrullen rullar vidare i Solvalla Podcast där våra spelläggare tävlar emot podcasttrion Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron om att bäst förvalta startsumman på 2.000 kronor. Solvalla Podcast hittas som vanligt på följande adress: https://www.solvalla.se/podcast

Jackpot på V86 under onsdagen var det ja! Solvalla/Åby delar på omgången. Hur pass klurig tycker du att veckans omgång ser ut Robin, är det läge att fixa julklappspengar?

– Jag tycker det finns potential i omgången för bra utdelning. Kanske inte riktigt miljonutdelning, men pengar att handla dyra julklappar och lite därtill!

Omgångens största favorit är på förhand 11 Global Appearance (bild) V86-4, är det en bra spik eller finns det läge att försöka fälla?

– Ser ju ruskigt bra ut på förhand för favoriten. Anders Erikssons valack har segrat i fem av sex möjliga lopp samt att flera av de vinsterna har varit över distansen som man även nu ska tävla på. Svårt att hitta minus, förutom att han är väldigt stor favorit. Jag kommer troligtvis att göra ett försök till att fälla ekipaget på min stora andel då jag tycker det är lite väl mycket spel i nuläget.

Dina två bästa speldrag till kvällen, vilka hästar landar vi på då?

– Jag har fin feeling för 3 Miss Silver i V86-3. Jämfört med stallkamraten och favoriten i loppet 1 Lovely O.O. så tror jag att hon inte är lika missgynnad av att springa med skorna på. Trivs bäst med ett smyglopp och gå till slut, vilket inte är dumt då det endast är nio hästar till start och även dubbla open strech att tillgå. Värd en extra tanke innan man komponerar ihop sitt system!

– 1 Panamera (V86-7) kommer från seger och ser ut att smyga under radarn när man kollar spelprocenten. Distansen är ett klart plus och från spår ett så får man ett perfekt smyglopp i den främre träffen. Hästen fäller många till slut, kanske alla!

Vilka är möjligheterna att haka på dig med V86-andel?

– Alla är hjärtligt välkomna att hänga med på mina andelsspel! Under onsdagen så kör jag två andelar då det som nämnt är jackpot på V86 den här kvällen.

ROBIN HOODS STORA – 380kr

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/119178_V86_2020-12-16_40_1

ROBIN HOOD – 140kr

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/107711_V86_2020-12-16_40_1


Andra nyheter