Foto: TR Bild

– Rikard N Skoglund är helt klart den kusk som jag tycker har lite extra intressanta segerchanser ikväll. 1 Nyhet (V86-1), 10 Cosmic Photo (V86-3), 10 Lyx Håleryd (V86-5) och 3 Remarkable Feet (V86-7) ska alla passas!

Det säger Andreas Sellin inför kvällens V86-tävlingar. Solvalla/Bergsåker är det som delar på spelomgången och hos Solvalla Andelar håller våra spelläggare öppet totalt 26 olika system för kvällen.

Många spelare verkar tycka V86-omgången på Bergsåker/Solvalla ser klurig ut. Vad är din känsla Sellin, är det hög utdelning på g denna onsdag igen?

– Ja, det ser ut som en klurig omgång. Det finns ett par stora favoriter och jag är inte helt säker på att man kan luta sig emot dem. Sedan är det ett par jämnspelade lopp, där det kommer att gå åt ett par streck om man inte hittar sin spik.

Just en bra spik behövs i jakten på åtta rätt! Vem tror du mest på och varför vinner den?

– En rolig och även trolig spik tycker jag att man kan hitta i den sista avdelningen (V86-8) i 11 Havana Boko (bilden). Som har varit ute mot tufft motstånd utan att ha fått sätta nosen först, förrän i senaste loppet då hon vann på ett fint sätt. Utgångsläget är lite avigt, men Carl Johan Jepson är en av de kuskar jag håller högt när det gäller voltstart. Jag är övertygad om att han kan få iväg hästen bra och att Havana Boko vinner!

Två skrällbud vi inte får missa?

– En som man inte får missa är 6 Happy Romeo i V86-4. Han har fått vila lite efter senaste starten, då han blev sjuk, och det kan förklara resultatet. Han ska ha tränat på bra enligt Claes Sjöström och är kvick ut från start, skulle man komma till spets ikväll så är mycket vunnet. Fem av sju vinster har kommit just från den positionen!

– I V86-5 hittar vi omgångens största favorit i skrivande stund, 1 Ies Juvel, som kommer från två raka segrar. Men om man väljer att inte gå på favoriten här så vill jag varna för stallkamraten 12 Dusktodawn Sisu. Hon har fått ett bra utgångsläge från springspår och skulle hon sköta sig så tror jag absolut att hon kan utmana om segern!

Möjligheterna att haka på dig med V86-andel?

Klicka här för SELLINS SPECIALARE (Premiär, 500 kr/andel)

Klicka här för SELLIN V86 (191kr/andel)

Klicka här för TRAVIMPERIET (Som är ett system som jag är med och skapar, 99kr/andel) 

I Solvalla Podcast så rullar tävlingen bankrullen vidare där våra spelläggare på Solvalla Andelar fortsätter att tävla emot podcasttrion Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron om att bäst förvalta startsumman på 2.000 kronor. Solvalla Podcast hittas som vanligt på https://www.solvalla.se/podcast. In och lyssna!


Andra nyheter