Foto: TR Bild

– Den första känslan när man kollat in startlistorna är att det kommer fler skrällar från Åby än från Solvalla denna kväll. Favoriterna på Solvalla är nog säkrare att hålla i handen vad gäller V86-spelet den här onsdagen!

Det säger Patrick Sjöö inför onsdagens V86-omgång. Patrick som även är veckans gäst i tävlingen Bankrullen i Solvalla Podcast (https://www.solvalla.se/podcast) där spelläggarna på Solvalla Andelar utmanar podcasttrion Anders Malmrot, Markus Myron och Jörgen Forsberg om vem som bäst förvaltar de 2000 kronorna som man startade med i sin spelkassa.

Patrick, om vi kollar vidare på kvällens V86-omgång. Du spelar ju alltid ett spiklöst system hos oss på Solvalla Andelar och om vi tar just det här med att gardera, vilken favorit är given att gardera ikväll?

– 1 Comand i V86-3 kan det häxa lite för när det gäller spåret. Är ju rätt startsnabb och vill gärna till spets, men lyckas han inte med det så kan det bli besvärligt. Visst är det enklare att vinna från rygg ledaren eller tredje invändigt på Åby än på andra banor – men garderas bör han.

Två hästar som har desto högre segerchans och som måste med på kupongen?

– 6 Sidney Celeber (bild) i V86-4 är streckad på runt 30 procent under onsdagsmorgonen. Han lär väl bli favorit innan det är klart, men är också förstastrecket. 3 Danilo Brick i V86-6 hade nog varit spiken på kupongen idag om jag nu inte tvingat mig själv till att göra spiklöst. Stall Timo Nurmos bästa chans ikväll!

Några som inte är lika hårt betrodda som kan höja utdelningen?

– 11 Bianca Sisa i V85-5 har sett fin ut på slutet i enklare omgivningar. Läget är givetvis helt iskallt, men ett roligt streck om hon får en hyfsad resa. 3 Hazard Boko i V86-2 kanske möter övermakten ikväll, men han har verkligen formen i zenit. Jag garderar Redéns megafavorit Vae Victis Club med honom!

Möjligheterna att haka på dig vad gäller V86-andel?

– Jag gör som sagt ett udda system med fyra lopp med två hästar och fyra lopp med fyra hästar. För 44 spänn är du med och får lite spänning ikväll. Och alla stora favoriter är garderade!

På följande länk hittar du alla spelläggare hos Solvalla Andelar:

https://www.atg.se/solvallaandelar

 


Andra nyheter