fbpx

Praktisk information

MAT OCH DRYCK 

Vår målsättning är att kunna presentera både kött och fisk samt vegetariska alternativ på samtliga evenemang. För frågor, kontakta Restaurangerna på Solvalla. Ring 08-635 91 00, telefontid vardagar 10.00 - 13.00, eller mejla restauranger@solvalla.se


SPEL

ATG (AB Trav & Galopp) är ett av de spelbolag som lagligt kan erbjuda spel i Sverige och som dessutom har rättighetsavtal med trav- och galoppsporten. Genom att spela hos ATG så bidrar du till den svenska hästnäringen. I vår travguide får du en introduktion till travsporten och spelet på hästar

NÄR DU SPELAR PÅ SOLVALLA

SPELA I DIN DATOR ELLER MOBIL
Allt spel på Solvalla sker digitalt genom ATG:s app eller på atg.se. Totoluckor håller inte öppet.

Tips: Skapa ett konto på ATG.se och sätt in pengar redan innan du kommer till banan. Se en video om hur du gör här.

SPELSKOLA

Solvalla erbjuder gratis spelskola i samband med tävlingarna på onsdagar (V86®) och lördagar (V75®). Vi ger dig en snabbkurs i hur man spelar i sin mobil, padda eller dator. Allt spel på Solvalla sker digitalt och våra spelvärdar hjälper dig att bemästra tekniken. Du får också en orientering i vilka spelformer som finns och hur man gör för att vara med.

Spelskolan håller till i Servicecenter utanför entrén till Bistron. Kursen tar ca 15 minuter.

Onsdagar  
Kl. 17.45
Kl. 19.45

Lördagar 
Kl. 14.15


FRÅGOR OM TRAVSPORT

Läs om travsporten i vår travguide. Har du specifika frågor om travsporten är du välkommen att kontakta sportavdelningen.


KOMMANDE EVENEMANG

Kommande travtävlingar på Solvalla hittar du här


PARKERING

Solvalla har gott om gratis parkeringsmöjligheter. Det är i vanliga fall fri parkering under våra travevenemang. Under större evenemang, exempelvis Elitloppet, kan en parkeringsavgift tillkomma.


WI-FI

Vi erbjuder fri wi-fi på arenan. Nätverket heter Banguest och lösenordet är Zoogin12.


HUND 

Hundar är välkomna till Solvalla, men de skall vara kopplade och vistas utomhus.


FÖRBJUDET ATT BETRÄDA BANAN

Det är förbjudet för obehöriga att beträda travbanan. Överträdelse beivras.


ALKOHOLHALTIGA DRYCKER 

Införsel av alkoholhaltiga drycker är förbjudet, både till publikplats och till stallområde. Visitering kan förekomma vid samtliga entréer.


BORTTAPPADE SAKER

Gäster/besökare som har tappat bort något på Solvallas arena hänvisar vi till info@solvalla.se (gärna mail med beskrivning om sak, datum när och var den kan tänkas ha tappats). Telefon: 08-635 90 00.


ARENAOMRÅDET FILMAS OCH FOTAS

När ni besöker Solvalla (Stockholms Travsällskap) samtycker ni till att fotograferas och filmas. Materialet kan komma att användas i TV samt i Solvallas marknadsföring och digitala kanaler.

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp. På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se