Praktisk information

FRÅGOR OM MAT OCH DRYCK 

Vår målsättning är att kunna presentera både kött och fisk samt vegetariska alternativ på samtliga evenemang. För övriga frågor, kontakta Restaurangerna på Solvalla. Ring 08-627 98 60, telefontid vardagar 10.00 - 13.00, eller maila restauranger@solvalla.se


FRÅGOR OM SPEL

ATG (AB Trav & Galopp) är en av de spelbolag som lagligt kan erbjuda spel på trav- och galopp i Sverige. Genom att spela hos ATG så bidrar du till den svenska travsporten. Vi har försökt att ge en bra introduktion till travsporten och spelet på hästar i vår travguide

TA MED ID-HANDLING

Från 1 januari 2019 gäller ett nytt lagkrav om identifierat spel. Du som besöker oss behöver därför ta med giltig ID-handling (körkort, pass eller nationellt ID-kort) för att kunna spela på våra tävlingar. För utländska besökare är enbart pass giltig ID-handling. Identifiering av utländsk kund sker varje ny dag då kunden spelar, hämtar ut vinst eller vill makulera spel.

Vi har bytt ut de äldre banterminalerna till nya och det finns inte lika många terminaler som förut. Passa därför på att spela i god tid inför varje lopp för att undvika köer.

Tips: Skapa ett konto på ATG.se och sätt in pengar redan innan du kommer till banan. Se en video om hur du gör här.


FRÅGOR OM TRAVSPORT

Vi har försökt att ge en bra introduktion till travsporten i vår travguide. Har du specifika frågor om travsporten är du välkommen att kontakta vår sportavdelning.


FRÅGOR OM EVENEMANG

Vi har försökt att ge en bra överblick samtliga evenemang på Solvalla här. Har du specifika frågor är du välkommen att kontakta vår marknadsavdelning.


PARKERING

Solvalla har gott om gratis parkeringsmöjligheter - en fördel mot flera andra anläggningar i Stockholmsregionen. Det är i vanliga fall fri parkering under våra travevenemang. Under större evenemang, exempelvis Elitloppet, kan en parkeringsavgift tillkomma.


ORDNING

För den gemensamma trevnaden behöver vi ha ordningsregler. Det är förbjudet att beträda banan av flera skäl – det pågår värmningar och prisceremonier. Det är stor risk för olyckor för både människor och hästar om delar av publiken rusar in på banan. Vi tvingas då skjuta på tävlingar och ceremonier tills banan är fri från obehöriga så det är viktigt att vi tar hänsyn till varandra.


WI-FI

Vi erbjuder fri wi-fi på arenan. Nätverket heter Banguest och lösenordet är Zoogin12.


HUND 

Hundar är välkomna till Solvalla, men de skall vara kopplade och vistas utomhus.


ALKOHOLHALTIGA DRYCKER 

Införsel av alkoholhaltiga drycker är förbjudet, både till publikplats och till stallområde. Visitering kan förekomma vid samtliga entréer.


BORTTAPPADE SAKER

Gäster/besökare som har tappat bort något på Solvallas arena hänvisar vi till info@solvalla.se (gärna mail med beskrivning om sak, datum när och var den kan tänkas ha tappats). Telefon: 08-635 90 00.


Kontakta oss gärna på info@solvalla.se med tips om fler saker som vi borde presentera här.