Praktisk information

FRÅGOR OM MAT OCH DRYCK 

Vår målsättning är att kunna presentera både kött och fisk samt vegetariska alternativ på samtliga evenemang. För övriga frågor, kontakta Restaurangerna på Solvalla. Ring 08-635 91 00, telefontid vardagar 10.00 - 13.00, eller maila restauranger@solvalla.se


FRÅGOR OM SPEL

ATG (AB Trav & Galopp) är ett av de spelbolag som lagligt kan erbjuda spel på trav- och galopp i Sverige. Genom att spela hos ATG så bidrar du till den svenska travsporten. Vi har försökt att ge en bra introduktion till travsporten och spelet på hästar i vår travguide
För information om nya beloppsgränser klicka här.

NÄR DU SPELAR PÅ SOLVALLA

ID-HANDLING VID SPEL
Du behöver visa giltig ID-handling när du spelar, ha denna redo vid spel. Gör ditt spel i god tid. Fyll gärna i spelkupong för att spara tid vid spelkassan. Spela på atg.se för att undvika köer.

PASSPORT WHEN MAKING BETS
Non-Swedish citizens must show passport when making a bet, collecting a win or cancelling a bet.

NYA BELOPPSGRÄNSER ATG-TERMINAL
Maxbelopp för betalning med kontanter i ATG-terminal är 10 000 kr per kund och dag. Begränsningar avseende kontant vinstutbetalning och kontantuttag från ATG-konto uppgår till 3 000 kronor per tillfälle och 10 000 kronor per 7-dagarsperiod. För mer info kontakta ATG eller Solvallas servicecenter.

KONTROLLERA SPELKVITTOT
Personalen är ej ansvarig på grund av eventuell felexpediering.

TÄNK PÅ FÖLJANDE FÖR ATT UNDVIKA ONÖDIGT LÅNGA KÖER:
• Skapa ett konto på ATG.se innan du kommer till banan.
• Spela i god tid inför varje lopp
• Var beredd att visa din legitimation till kassören.
• Undvik muntliga vad (Fyll gärna i din spelkupong innan du kommer fram till kassan)
• Du kan även spela på atg.se i din mobil eller dator.

Tips: Skapa ett konto på ATG.se och sätt in pengar redan innan du kommer till banan. Se en video om hur du gör här.


FRÅGOR OM TRAVSPORT

Vi har försökt att ge en bra introduktion till travsporten i vår travguide. Har du specifika frågor om travsporten är du välkommen att kontakta vår sportavdelning.


FRÅGOR OM EVENEMANG

Vi har försökt att ge en bra överblick samtliga evenemang på Solvalla här. Har du specifika frågor är du välkommen att kontakta vår marknadsavdelning.


PARKERING

Solvalla har gott om gratis parkeringsmöjligheter - en fördel mot flera andra anläggningar i Stockholmsregionen. Det är i vanliga fall fri parkering under våra travevenemang. Under större evenemang, exempelvis Elitloppet, kan en parkeringsavgift tillkomma.


ORDNING

För den gemensamma trevnaden behöver vi ha ordningsregler. Det är förbjudet att beträda banan av flera skäl – det pågår värmningar och prisceremonier. Det är stor risk för olyckor för både människor och hästar om delar av publiken rusar in på banan. Vi tvingas då skjuta på tävlingar och ceremonier tills banan är fri från obehöriga så det är viktigt att vi tar hänsyn till varandra.


WI-FI

Vi erbjuder fri wi-fi på arenan. Nätverket heter Banguest och lösenordet är Zoogin12.


HUND 

Hundar är välkomna till Solvalla, men de skall vara kopplade och vistas utomhus.


ALKOHOLHALTIGA DRYCKER 

Införsel av alkoholhaltiga drycker är förbjudet, både till publikplats och till stallområde. Visitering kan förekomma vid samtliga entréer.


BORTTAPPADE SAKER

Gäster/besökare som har tappat bort något på Solvallas arena hänvisar vi till info@solvalla.se (gärna mail med beskrivning om sak, datum när och var den kan tänkas ha tappats). Telefon: 08-635 90 00.


Kontakta oss gärna på info@solvalla.se med tips om fler saker som vi borde presentera här.