På lördag bjuds första hästen in till Elitloppet 2024. Två dagar senare kan du bli första gästen på Elitloppet. På måndag, prick klockan 09.00, släpps nämligen prestigebiljetterna till ett av årets största idrottsevenemang i Sverige.

Under Elitloppshelgen serveras över 10.000 restauranggäster och det brukar bli kaotiskt första timmarna när restaurangbiljetterna släpps.

– Vill du ha din favoritplats får du vara alert på måndag. Vi märker att intresset kring Elitloppet är minst lika stort som tidigare och de här biljetterna är väldigt eftertraktade, säger Solvallas VD Jörgen Forsberg.

Bland biljetterna som släpps på måndag finns Kongressen, Valla Krog, Festvåningen och Första Parkett på www.elitloppet.se

– Elitloppet är en folkfest och ska vara en upplevelse av högsta klass. Oavsett om man väljer en prestigerestaurang eller en plats ute i publikhavet, säger Jörgen Forsberg.

Samtliga restaurangbiljetter, vilket inkluderar läktarbiljetter, endagsbiljetter släpps 26 februari 2024 med start kl. 09.00.

Läs nedan vilka biljetter som släpps.

Restaurang Kongressen är byggd i etage och ligger i slutet av upploppet med vy över hela travbanan. I Kongressen serveras en trerättersmeny under lördagen och söndagen. Här finns också möjlighet till en exklusiv avsmakningsmeny med tillhörande dryckespaket. Entré och travprogram ingår.

Restaurang Valla Krog är byggd i etage ovanför legendariska E-läktaren längs upploppet. Med fantastisk utsikt över travbanan serveras under helgen en tvårättersmeny och välkomstdrink. Entré och travprogram ingår.

Bistron erbjuder en magnifik utsikt över travbanan. Restaurangen är byggd i etage och ligger på plan 2 i Kongresshuset som är placerat i slutet av upploppet. Här serveras det lunch under fredagen och buffé inkl. kaffe under lördagen och söndagen.

Uteservering under tak nära banan i målkurvan. Här sitter du vid händelsernas upplösning och kan riktigt känna hur hästarna dundrar förbi ackompanjerat med vrålet av tusentals besökare. Här serveras en grillbuffé inkl. kaffe. En spelexpert ger sina tips innan tävlingarna. Entré och travprogram ingår.

Här har du fantastisk vy över målgången och hela travbanan. Restaurang Målläktaren är byggd i etage och belägen i A-huset, i höjd med mållinjen. Här serveras en tvårätters delitallrik och välkomstdrink. Entré och travprogram ingår.

Plats på uteservering utan tak längs med upploppet. Närmare än så här kommer du inte! Hör dundret av hovarna och känn hästarnas man fladdra förbi. Här serverar vi en grilltallrik med tillbehör. Entré och travprogram ingår.

Uteservering utan tak i slutet av upploppet precis innan mållinjen. Här sitter du vid bankanten på platsen där loppen avgörs och serveras en grilltallrik med tillbehör. Entré och travprogram ingår.

Festvåningen är belägen högst upp i Kongresshuset med fantastisk panoramavy över arenan. I Festvåningen serveras det en trerätters logemeny.
Här kan du boka separat loge för dig och ditt sällskap, minimum 15 personer

Vid intresse, kontakta oss på 

LÄKTARPLATSER & ENTRÈBILJETTER

Helgbiljett med läktarplats: 995 kr

I paketet ingår numrerad sittplats på läktaren i A-huset och entré för hela Elitloppshelgen fredag, lördag och söndag 24-26 maj 2024.
Du har självklart din läktarplats under hela tävlingsdagen.

OBS! A-läktaren är numera ett serveringsområde vilket medför att medhavd mat och dryck inte är tillåtet!

Helgbiljett: 490 kr (Kan enbart köpas på elitloppet.se)
Entré – Fredag: 50 kr
Entré – Lördag: 290 kr
Entré – Söndag: 350 kr

Webbshop för biljetter finns på svenska och engelska.
Barn och ungdomar under 18 år har fri entré till publikplats i målsmans sällskap*.
Svensk Travsports årskort 2024 gäller för berättigad kortinnehavare till publikplats*. 


Andra nyheter