Foto: TR Bild
I Solvallas serie “Mitt Trav” har turen kommit till Fredrik B Larsson. Solvallatränaren har genom åren fostrat stjärna efter stjärna hemma på Erikssund, norr om Stockholm. Senast i stjärnraden står Milliondollarrhyme, som närmast går ut i Lotterian i Neapel på söndag. I veckans avsnitt berättar Fredrik om sin träningsfilosofi, verksamheten på Erikssund och om stjärnhästarna Giant Superman, Reven D’Amour och Milliondollarrhyme – med flera.

“Mitt trav” är vår nya reportageserie där Solvallas aktiva bjuder på en unik inblick i deras verksamhet och vardag. Varje vecka möter ni tränare och kuskar som har huvudstadsbanan som sin hemvist. Solvalla TV besöker gårdar och pratar om verksamheten, filosofierna, drömmarna och målen. Allt i en återkommande serie som ni njuter av veckovis på Solvallas plattformar under hösten.


Andra nyheter