Stig H Johanssons med Victory Tilly. Foto: TR Bild

Solvalla hälsar världens bästa travpublik välkomna tillbaka till Elitloppet.
På måndag kl. 09.00 släpps de hett eftertraktade restaurangplatserna till Elitloppshelgen.

Elitloppet är världens största travlopp 2022 och Solvalla har helt enkelt rullat ut röda mattan då Elitloppet åter tillhör publiken.

– Vi har märkt ett uppdämt intresse för Elitloppet och det blir väldigt spännande att se hur länge det finns biljetter kvar till restaurangerna. Solvalla har jobbat hårt för att erbjuda en ännu bättre upplevelse, gällande placeringar samt mat och dryck under Elitloppshelgen, berättar Solvallas VD Jörgen Forsberg.

Bland de platser som brukar gå först finns Kongressen, Bistron och Första Parkett, men Solvallas breda utbud innehåller även läktaren på målcafét, Valla Krog och Don Fanucci Zet-tältet, beläget vid målkurvan på ett avstånd till banan där man kan se, känna och höra hästarnas muskler spännas då historia skrivs i samband med Elitloppet.

– Solvalla har en tydlig målbild där något ska tilltala samtliga våra gäster under Elitloppshelgen. Folkfesten är tillbaka där fokus ska ligga på gemenskap, glädje – och så klart kombinationen hästsport och mat av absolut högsta klass, säger Jörgen Forsberg.

Fakta Elitloppet restauranger
Måndagen den 28 februari kl. 09.00 släpps alla restaurang- och läktarplatser.
Entré och travprogram ingår i samtliga restaurangpaket.
Restaurangplatser kan endast bokas online på www.elitloppet.se

Elitloppet är huvudattraktionen under Elitloppshelgen som arrangeras på Solvalla i Stockholm den 27-29 maj 2022. Elitloppet är ett inbjudningslopp där 16 hästar tävlar i två olika försök med åtta hästar i vardera. De fyra främsta i varje försök möts i en final där segraren erhåller fem miljoner kronor.

För mer information:

Jörgen Forsberg, vd Solvalla
Tel: +46 70 284 65 80
Mejl:


Andra nyheter