Foto: TR Bild

– Jag både tror och hoppas på att Erik Adielsson (bild) kommer att stå som slutlig vinnare av V75 Champions då det är den kusk jag håller allra högst av alla här hemma på våra svenska banor. Tycker att han har flera bra chanser till fina placeringar till lördagens race!

Det säger Andreas Sellin som är en av våra populära spelläggare inför lördagens V75-omgång som avgörs på Åbytravet. En specielltävlingsdag där de främsta kuskarna från fjolåret gör upp om titeln V75 Champion i sex av avdelningarna och loppen innehåller dessutom femton hästar. Räkna med ett laddat spelgäng hos oss på Solvalla Andelar!

Broadway Sun i V75-7 och Bugatti Miles i V75-5 ser ut att bli veckans klart mest spelade hästar. Om du utvecklar dina tankar kring deras segerchanser Andreas, hur låter det då?

– Om vi börjar med 4 Broadway Sun i V75-7 så tycker jag att han har absolut högst vinstchans, men spelprocenten kanske har börjat att rinna iväg lite väl mycket. Om han skulle få lägga av för mycket från start så finns det några från dom bakre leden som skulle kunna gynnas av det, men det kan absolut vara ett spikförslag i denna omgång. 

– 1 Bugatti Miles i V75-5 tycker jag att man ska gardera och i första hand med 10 Oracle Tile som kommer från två raka segrar och får upp just Erik Adielsson i sulkyn, det i kombination med springspåret är spännande. Han har inte visat att han är någon raket från start, men jag tror på en bra position och att han är starkast till slut!

Den här spelomgången brukar hyllas av många spelare och det verkar inte vara något undantag den här gången att många tycker att det ser spelintressant ut. Vad är din känsla och är det någon häst i omgången som du vill lyfta fram i övrigt som du tror mycket på?

– Ja det luktar att det kan bli bra utdelning denna omgång med fulla fält, och fem av loppen avgörs dessutom med voltstart. Så vi kan nog räkna med någon omstart och det kan alltid ställa till det för ekipagen, så man kanske ska försöka hitta en spik i autostartsloppen. 

– En som jag tycker är intressant är därför 2 Bold Heuvelland i V75-2 även om det är i ett ungdomslopp, men med Magnus A Djuse i sulkyn tror jag på hög vinstchans gentemot den spelprocenten som dom ligger på nu. 

Vilken är omgångens rysare som man verkligen inte får missa?

– Om man vill få med en riktig smällkaramell så tycker jag att man ska ta med 15 Mr Perfection i V75-6 som kommer med fin form och står på ensamt springspår i det bakre ledet. Han blir väldigt gynnad av att det har blivit två strukna hästar i den här avdelningen, så vid minsta klaff på vägen skulle han kunna slå till över upploppet och är endast spelad till en procent i nuläget!

Vad är möjligheterna att haka på dig med V75-andel?

SELLIN SPECIAL – 477kr

SELLIN SPECIAL – 477 kr/andel > >

SELLIN – 260kr

SELLIN – 260 kr/andel > >

TRAVIMPERIET – 80kr

TRAVIMPERIET – 80 kr/andel > >


Andra nyheter