Foto: TR Media

Det känns som en spännande V86-omgång ikväll. Särskilt med tanke på att jag gör ett spiklöst system och omgången innehåller några riktigt stora favoriter. Några ska vi väl kunna fälla!

Det säger Patrick Sjöö inför kvällens V86-omgång som delas mellan Solvalla och Åby. Patrick är dessutom gäst i veckans avsnitt av Solvalla Podcast! Där våra spelläggare på Solvalla Andelar tävlar emot podcasttrion Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron i tävlingen Bankrullen om att bäst förvalta startsumman på 2.000 kronor. Solvalla Podcast hittas på följande adress: https://www.solvalla.se/podcast

Men nu tillbaka till kvällens V86-omgång Patrick Sjöö! Någon kusk/tränare som ser ut att ha extra bra chanser ikväll tycker du?

– Det kan mycket väl bli Robert Berghs kväll. Detta då han har tre hästar inom V86-spelet som alla har bra vinstchanser.

Vilka är de två måstehästarna för din del den här veckan?

– 3 Coucher Du Soleil ska med i V86-6. Det här kommer att bli en riktigt bra häst framöver och jag tror att han utmanar storfavoriten ikväll. 

– I V86-5 sedan så hoppas jag att 1 Echelon är tillbaka i form. Ett tidigt streck då han lottats till ett bra utgångsläge.

Miljonutdelning på V86 förra veckan. Vilken är bästa skrällen till under fem procent som man inte får missa den här kvällen?

– Jag kanske är ute och cyklar, men jag måste ha med 11 Magic Heart i V86-3. Det är magkänslan som säger att hon gör ett bra lopp ikväll på passande distans och spelprocenten är lockande!

Möjligheterna att haka på dig med V86-andel?

– För 44 spänn är man med på ett, minst sagt, annorlunda system där inte en enda favorit är spikad då jag har ett fast upplägg på systemet. Givetvis lite svårare att få in åtta rätt på ett spiklöst system, men då det sitter så blir det desto roligare!

Klicka här för att köpa en andel för 44 kr.


Andra nyheter