Foto: TR Media

– Jag har bra känsla för 8 Opalis i V86-2. Hon såg väldigt fin ut inför loppet senast och Sybille Tinters hästar har visat fin form. Motståndet och det lilla fältet passar henne bra och jag tycker det är bästa spiken ikväll!

Det säger Solvallas tipsexpert Mattias Spante inför onsdagens V86-omgång. Spante som är en av de spelläggare som håller öppet system till kvällen då Solvalla/Bjerke delar på tävlingarna. Starten av V86-1 går klockan 20:30!

I veckans avsnitt av Solvalla podcast så gästar Spante dessutom podcasttrion Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron och representerar oss på Solvalla Andelar då tävlingen Bankrullen rullar vidare. Bankrullen där det gäller att bäst förvalta startsumman på 2.000 kronor. Veckans avsnitt av Solvalla Podcast hittar du här: https://www.solvalla.se/podcast

Spante, åter till kvällens V86-tävlingar nu! Solvalla delar som sagt omgången med Bjerke och de norska hästarna är inte lika välkända för spelarna. Kan du hjälpa oss med två hästar som vi måste plocka med på våra system?

– Glöm inte bort 2 Bråtnesfaks (V86-3) som jag tycker är tillräckligt bra för att överraska. Favoriten 5 Professor Ö.K. är en väldigt pampig häst, men inte helt att lita på och sviker han så kan Bråtnesfaks vinna.

– 6 Alpha Scarlet R.R. (V86-5) är en bra häst för klassen och intressant med att Dag-Sveinung Dalen får chansen den här gången. Givet segerbud!

Opalis (bild) var du inne på är bästa spiken i V86-omgången. Vilka skrällar hittar vi i loppen på Solvalla som du vill nämna?

– 7 After All Flash (V86-4) blixtrar till emellanåt och känslan är att formen sitter där. Markus Niklasson tillhör de vassaste kuskarna i detta lärlingslopp och i ett öppet race så ska hästen åtminstone inte vara så pass låg procent som det är just nu, ifall det klaffar lite!

– 8 Totte C.D. (V86-8) fick ett omöjligt lopp senast, men höll bra och känslan är att denna humörbetonade häst är uppåt för dagen och distansen passar dessutom honom. Jag litar inte på de betrodda hästarna i loppet och Magnus A Djuse kan mycket väl sätta dit Totte C.D. om hästen har en bra dag.

Vad är möjligheterna att haka på dig med V86-andel ikväll och är du laddad för lördagens V75-jackpot på Jägersro?

– Jag håller öppet mitt system för 350 kronor per andel precis som vanligt till V86. Avvaktar värmningarna och senaste nytt och påminner om att man ska köpa andel i tid om man vill vara säker vara med – detta då jag säljer begränsat med andelar och inte varvar ett system hur många gånger som helst.

– Lördagens V75-jackpot ser rolig ut på förhand och där har jag även öppnat upp det lilla systemet vilket jag brukar göra vid jackpotomgångar. Samma visa där, man får köpa i tid då jag säljer begränsat med andelar på mina system!

350 kronor, V86 onsdag

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/39442_V86_2021-01-13_40_1

350 kronor, V75 jackpot lördag

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/39706_V75_2021-01-16_7_5

150 kronor, V75 jackpot lördag

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/122516_V75_2021-01-16_7_5


Andra nyheter