Foto: Solvalla

– Jorma Kontio har väl nästan alltid intressanta chanser, men denna onsdag tror vi att det är han som plockar flest pinnar under V86-kvällen. Han har riktigt bra kuskform för dagen!

Det säger man från Solvalla Travskola inför kvällens V86-omgång som delas mellan Solvalla och Jägersro. Emilia Hiltula gör systemet där all provision tillfaller travskolan (bild: Lina Johansson till vänster och Emilia Hiltula till höger+ Angelo på hästryggen). I veckans avsnitt av Solvalla Podcast gästar Lina Johansson för travskolans räkning då tävlingen bankrullen rullar vidare där våra spelläggare på Solvalla Andelar fortsätter att tävla emot podcasttrion Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron om att bäst förvalta startsumman på 2.000 kronor. Solvalla Podcast hittas som vanligt på https://www.solvalla.se/podcast. In och lyssna!

Om vi sedan hoppar tillbaka till kvällens V86-omgång. En klurig spelomgång på förhand enligt många. Håller ni på Solvalla Travskola med om att det ser svårt ut, eller vad är er känsla?

– Ja det ser lite klurigt ut, mycket att väga in också med barfotaförbudet så det kan bli hög utdelning ikväll!

Två bra speldrag, vilka två hästar tycker ni att man inte får missa att plocka med på kupongen?

– I V86-1 så står 2 Rossi Garline för starka insatser, Jeppe Juels hästar brukar vara i fin författning och den tycker vi är rolig till runt fem procent i nuläget. 9 Run Brodde Run i V86-5 kommer från bra prestationer och till runt sex procent är den ett måste, Jörgen Sjunnesson/Ola Karlsson har också fin form!

Någon av veckans favoriter som ni tror mindre på och som måste garderas?

– 8 Önas Prince (V86-1) var inte helt på topp sist och därför är det ingen spik. En annan favorit i fara tycker vi är 2 Global Warrior (V86-7), det känns som ett jämnt lopp och den har blivit väl stor favorit.

Vad önskar sig Solvalla Travskola i julklapp?

– Vi önskar såklart att denna pandemi avtar! Det skulle vara den allra bästa julklappen!

Om man vill haka på ert V86-system i jakten på miljonerna ikväll där provisionen samtidigt går till travskolan. Vad finns det för möjligheter då? 

– 107 kronor kostar en andel om man vill vara med ikväll. Sista köp är klockan 19:50!

Solvalla Travbana – SOLVALLA TRAVSKOLA | ATG


Andra nyheter