Foto: TR Bild

– Det är anmält barfota bak på 4 Mamba i V86-1 vilket känns intressant. Hästen strulade en del med aktionen senast, men sköt till riktigt bra i avslutningen. Både 1 Echelon och 2 Bianca Sisa är snabba ut och öppnar de lite för fort kan jag mycket väl se Mamba spurta till seger!

Det säger en av Solvalla Andelars populära spelläggare, Felix Erixson, inför kvällens V86-omgång. Åby och Solvalla är det som delar på omgången där det avslutas med Nuncios lopp i V86-8 på Solvalla. Stefan Melander gästar och berättar om Nuncios karriär i veckans avsnitt av Solvalla Podcast! Den hittar du här: https://www.solvalla.se/podcast 

Förutom Stefan Melander som gäst så fortsätter tävlingen Bankrullen där spelläggarna hos oss på Solvalla Andelar tävlar emot podcasttrion Anders Malmrot, Jörgen Forsberg, och Markus Myron om att bäst förvalta startsumman på 2.000 kronor. I veckans avsnitt så är just Felix Erixson den som är med och väljer spel för Solvalla Andelars räkning. In och lyssna!

Solvalla/Åby delar annars som nämnt på den här onsdagens V86-omgång där tre stora favoriter sticker ut på förhand. Västerbo Pokerface, Radio Gaagaa och Galileo Journey. Din känsla kring dessa tre Felix, går de att fälla eller är de bra spikförslag?

– Att spika alla tre är inget alternativ för mig utan jag kommer att försöka fälla ett par av dessa! 6 Västerbo Pokerface i V86-2 tror jag tidigt kommer sitta i ledningen och därifrån är vinstchansen mycket god. I nuläget är procenten väldigt hög, över 80 procent, men jag tror den kommer sjunka lite och blir min givna spik ikväll.

Till de som blir desto mindre betrodda! Skrällar. Om vi ber dig nämna två skrällbud som man ska se upp med, vilka vill du då varna för och varför?

– I tredje avdelningen tycker jag det är väldigt intressant med barfota runt om och jänkarvagn på toppstammade 9 Golden Evasion (e Up and Quick), i nuläget strax över en procent bara. 9 Golden Evasion såg lite seg ut senast, men jag räknar med att ändringarna kommer göra hästen piggare!

– Jag vill även lyfta fram Peter G Normans fyraåriga valack i sjätte avdelningen, 6 Cash Cowboy (V86-6). I senaste starten på Örebro trodde jag väldigt mycket på honom, men han gjorde tyvärr bort sig med galopp då. Bakom favoriten Galileo Journey är han väldigt tidig!

Vi måste ju ta några ord om lördagens dubbeljackpot på V75 också! En ensam vinnare har chansen att plocka hem hela 60 miljoner kronor. Har du hunnit kika in startlistorna och hunnit skaffa dig en uppfattning om omgången redan nu till Romme? Kanske du rent av kan bjuda på en tidig vinnare?

– Jag har kollat listorna och börjat kolla spetsstriderna, men kan tyvärr inte riktigt bjuda på någon vinnare. 5 Claw (V75-1) öppnade dock väldigt bra från spår tolv på Jägersro senast, öppnar han lika bra igen tror jag han kan komma till spets. Då kan han mycket väl vinna därifrån!

Möjligheterna att haka på dig under V86-kvällen?

Felix Erixson – Solvalla 500 kr/andel

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/72824_V86_2020-11-11_40_1

Felix Erixson – Snålisen 100 kr/andel

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/74981_V86_2020-11-11_40_1


Andra nyheter