Foto: TR Bild

Breeders-helgen på Eskilstuna är i full gång och under söndagen så väntar finalloppen i Breeders’ Crown vilket är en sportslig höjdare under året för många travälskare. Spelmässigt är det V75 som gäller och en av våra populära spelläggare på Solvalla Andelar är Patrick Sjöö som håller sitt andelssystem öppet i jakten på sju rätt på V75.

Patrick, vad gillar du den här helgen och har du något särskilt spel- eller sportminne som du gärna minns tillbaka till?
– Jag har ofta varit på plats den här helgen som jag verkligen tycker är något alldeles extra. Det som direkt kommer upp i minnet är Conrads Rödluvas seger då hon var tre år. Jag tror dessutom att det var skötaren Isabell Erikssons tredje BC-seger!

Ingen lyckades med att sätta sju rätt under gårdagens V75 vilket innebär att det väntar en stor jackpot till nästa veckas lördagsomgång, men även under söndagen så är det V75 som gäller i samband med Breeders’ Crown-finalerna. Hur ser V75-gåtan ut på förhand? Lätt eller svårt?
– Jag hoppas det blir lite enklare än lördagens omgång… Om jag gissar blir det medelsvårt. Flera favoriter håller, men några faller!

Nu tvingar ju du dig själv till att spela spiklöst på ditt system. Men för de som behöver en häst att luta sig emot, kan du hjälpa dem med ett spikförslag?
– Då skulle jag spika de två favoriter som jag tror håller denna lördag. 6 Global Agreement i V75-5 och derbysegraren 3 Hail Mary (bilden) i V75-6 har goda segerchanser.

Två hästar som man måste ha med till låg procent! Vilka landar vi på då?
– Oscar Berglund var lyrisk efter senaste jobbet med 6 No Business (V75-4). Kittlande med några enstaka procent! I V75-7 är 2 Selected News inte sämre än någon annan och strax över tio procent i nuläget känns bra.

Möjligheterna att haka på dig med V75-andel?
– För 38 riksdaler är du med på ett system där inte en enda favorit spikas. Med lite flyt på vägen kan det bli roliga farsdags-pengar till liten insats!

Klicka här för SJÖÖ 2x4x2x4x2x4x2 >>

 

 


Andra nyheter