Foto: TR Bild

– Som oftast är det en blandad kompott med några starka favoriter och några mer öppna V86-lopp där en skräll ligger på lut. Den här onsdagen har Örjan Kihlström det bra förspänt i alla fyra avdelningarna på huvudstadsbanan, varför jag tror att vi främst hittar skrällarna på Jägersro i Malmö. Men Örjan vinner väl inte alla lopp? Så det kan även skrälla på Solvalla!

 Det säger Lars-Erik Erlandsson (TravmedErland.se) inför onsdagens V86-omgång. Erland som även gästar Solvalla podcast denna vecka och där så fortsätter tävlingen Bankrullen där spelläggarna hos Solvalla Andelar tävlar emot podcasttrion Anders Malmrot, Jörgen Forsberg, och Markus Myron om att bäst förvalta startsumman på 2.000 kronor. I veckans avsnitt så är Erland med och väljer spel för Solvalla Andelars räkning där för övrigt Ola Lernå är veckans gäst. In och lyssna! Solvalla Podcast hittar du här: https://www.solvalla.se/podcast

Om vi tar en titt i övrigt vad gäller V86-omgången, vilken favorit lever farligt och måste definitivt garderas ikväll Erland?

– 8 Wild Love (V86-7) och 3 Alone (V86-8) är två favoriter som riskerar att få göra grovjobbet utvändigt i sina lopp, som jag definitivt kommer att gardera.

Bästa spiken i omgången. Vem och varför?

– Mina två vassaste spikförslag i omgången heter 6 Dreamgirl Hall (V86-4) och 4 Hunt Am (V86-6), som jag helt enkelt tror leder sina lopp från start till mål!

Något drag i övrigt du tror mycket på? Kanske någon skräll som vi inte får missa?

– 6 Gold Twister (V86-2) trivs extra bra med tätkänning och träffar Göran Jansson rätt från springspåret och är först ner till sargen så kör han nog i ledningen så länge lampan lyser.

– Även formtoppade 1 Usain Henna (V86-8) i avslutningen blir lite bortglömd, och med offensive Petter Karlsson bakom spakarna behöver vi inte fundera på taktiken!

Vilka andelar håller du öppet under V86-kvällen så att man kan haka på?

– TravmedErland.se har tre lag på rull i olika prisklasser inför kvällens V86 Xpress, häng på!

TRAVMEDERLAND.SE – STORA 

KLICKA HÄR FÖR Travmederland.se – STORA >>

TRAVMEDERLAND.SE – LILLA

KLICKA HÄR FÖR Travmederland.se – LILLA >>

TRAVMEDERLAND.SE – ALLTID TRE STRECK

KLICKA HÄR FÖR Travmederland.se – ALLTID TRE STRECK >>


Andra nyheter