Foto: TR Bild

Daniel Wäjerstens 10 Global U.S.A. (V86-4) kommer till denna start med en seger innanför västen och verkar nu ha hittat tillbaka till gammal god form, måste räknas tidigt bakom de mer betrodda! Det säger Andreas Knutsson inför kvällens spelomgång vad gäller V86. Kvällens omgång som delas mellan Solvalla/Jägersro.

Hur tycker du i övrigt att det ser ut spelmässigt Andreas?

– Omgången känns spännande och känslan på förhand är att det kan ge bra betalt idag för den som hittar alla rätt, detta då det finns ett par överspelade favoriter och inga riktigt stenklara spikar att luta sig emot heller.

 Apropå just favoriter, vilken favorit känns alldeles för hårt betrodd på förhand?

– En som i mina ögon blir alldeles för hårt spelad är 9 Hill’s Angel i V86-8. Senast på Solvalla var hon väldigt blek från ledningen och kastade in handduken en bit från mål och nu är hon alltså favorit från bricka nio i Oaks Consolation, vilket känns lite märkligt.

Global U.S.A. nämndes ovan, någon mer häst som man inte får spela V86 utan den här veckan?

– 1 Victory Lee i den första avdelningen, V86-1,  som borde kunna ta ledningen initialt för att sedan hoppas på att luckan kommer i god tid från ryggen på Neelix måste med tycker jag.

Finns det någon skräll som vi glömt att nämna?

– En skräll som kan vara värd att ha med på lappen är i sista avdelningen och det är Åke Lindbloms 2 Stella Nova Race (V86-8) som är garanterad en fin resa i främre träffen från sitt ypperliga utgångsläge. Det finns också en möjlighet att man kan lägga beslag på ledningen, och blir man inte för hårt utmanad under vägen så kan det räcka långt. Glöm inte denna kioskvältare om ni garderar de mer betrodda i avslutningen!

Möjligheterna att haka på vad gäller V86-andelar?

KNUTSSON-128kr

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/107707_V86_2020-09-30_40_1

TRAVIMPERIET-99kr

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/107704_V86_2020-09-30_40_1

I veckans avsnitt av Solvalla Podcast gästar Andreas Knutsson dessutom podcasten och tävlar för Solvalla Andelar i tävlingen Bankrullen. Solvalla Andelars spelläggare tävlar tillsammans emot podcasttrion Markus Myron, Jörgen Forsberg och Anders Malmrot där man startade med 2000 kronor var i sin spelkassa. I varje avsnitt väljs ett nytt spel för den kommande veckan och Solvalla Andelars spelläggare turas om att välja spel. Lyssna gärna på veckans avsnitt där även Lennart Ågren är gäst. Solvalla Podcast släpps på tisdagar och du hittar den här: https://www.solvalla.se/podcast

(STORA) 700 kr 
Klicka här för STORA – 700 kr >>

(ALLTID TRE STRECK) 116 kr 
Klicka här för ALLTID TRE STRECK – 116 kr >>

I veckans avsnitt av Solvalla Podcast gästar en av våra spelläggare, Felix Erixson, podcasten och tävlar för Solvalla Andelar i Bankrullen. Solvalla Andelars spelläggare tävlar tillsammans emot podcasttrion Markus Myron, Jörgen Forsberg och Anders Malmrot där man startade med 2000 kronor var i sin spelkassa. I varje avsnitt väljs ett nytt spel för den kommande veckan och Solvalla Andelars spelläggare turas om att välja spel. Lyssna gärna på veckans avsnitt där även Reijo Liljendahl är gäst. Solvalla Podcast släpps på tisdagar och du hittar den här: https://www.solvalla.se/podcast

 


Andra nyheter