Foto: TR Bild

– I V75-2 får man inte missa Ies Elisabet som ska köras av Mats E Djuse för första gången. Får hon bara hushålla på krafterna lite under loppet så har hon en ruggig spurt att tillgå sista biten!

Det säger Andreas Sellin inför lördagens V75 på Hagmyren. Sellin som var en av två spelläggare hos oss på Solvalla Andelar som lyckades med full pott i onsdags på V86. Den andra var Stefan Bengtsson som spelade in 13.551 kronor och för Sellins andelsköpare så blev det 6.590 kronor tilllbaka per andel på vinnande systemen. Vi på Solvalla Andelar säger stort grattis!

Kan du berätta lite om V86-vinsten i onsdags, Sellin?

– Princess Kloster bestämde jag mig rätt tidigt för att spika då jag tyckte att vinstchansen var betydligt högre än spelprocenten där. Min andra spik He’s Marvelous var mer av en chansspik då jag tyckte det såg väldigt öppet ut så det var bra att ta ställning och det gick ju vägen denna gång. Känns kul att få ge tillbaka till dom som köper mina andelar då dom flesta är mina stamkunder från tidigare andelsspel!

Helgens V75-omgång på Hagmyren, hur ser det ut tycker du?

– Jag tycker att omgången ser spännande ut på förhand där det kan vara extra bra och försöka hitta spetshästarna, som ju blir väldigt gynnade av det korta upploppet på Hagmyren.

Bästa spiken?

– En motiverad spik hittar jag i den sista avdelningen i 6 Vagabond Bi (V75-7) som senast var ute i Sundsvall Open Trot där han gjorde det helt okej mot det tuffa motståndet. Till denna start ser motståndet betydligt lättare ut och det finns en chans att dom kan ta sig till spets rätt omgående och därifrån blir han svårslagen. Men han har visat sig stark och trivs över distansen så skulle kunna vinna med annat upplägg också!

Du nämnde Ies Elisabet tidigare, någon mer skräll du vill nämna?

– Om man vill ha med en riktig rysare så hittar vi den i V75-6 i 5 From The Mine som är raketsnabb ut och trivs över den korta distansen.

Form på liret som sagt, vad finns det för möjligheter om man vill haka på dig i jakten på sju rätt?

Klicka här för SELLIN V75 >> 

Klicka här för TRAVIMPERIET >>


Andra nyheter