Foto: TR Bild

Dubbeljackpot på V86 under onsdagen och banorna som delar på omgången är Solvalla och Åby. En ensam vinnare har chans att ta hem hela 34 miljoner kronor i kväll! V86-1 startar klockan 20:30 och hos oss på Solvalla Andelar så är våra spelläggare givetvis laddade för en spännande spelkväll!

Vill du haka på i jakten på åtta rätt? Totalt så finns det 31 olika system för alla olika plånböcker där spannet på insats sträcker sig från 5 kronor per andel upp till 1500 kronor per andel.

Vi kan även presentera en rolig nyhet som vi vill att du spanar in. I veckans avsnitt av Solvalla Podcast gästar en av våra spelläggare, Mattias Spante, podcasten och inleder tävlingen Bankrullen som har ny-premiär den här veckan. Solvalla Andelars spelläggare ska tillsammans tävla emot podcasttrion Markus Myron, Jörgen Forsberg och Anders Malmrot där man startar med 2000 kronor var i sin spelkassa och i varje avsnitt väljer ett nytt spel för den kommande veckan. Solvalla Andelars spelläggare går givetvis för seger där vi kommer att turas om att välja spel. Lyssna gärna på veckans avsnitt där även Kim Moberg är gäst. Solvalla Podcast släpps på tisdagar och du hittar den här: https://www.solvalla.se/podcast

Mattias Spante, Solvallas tipsexpert, som gästar veckans avsnitt av Solvalla Podcast har två system öppna till onsdagens V86-jackpot:

Spante Solvalla 350 kr:

Klicka är för SPANTE 350 kr – TIPSEXPERT SOLVALLA >>

Spante Solvalla Jackpot 150 kr:

Klicka är för SPANTE Jackpot 150 kr- TIPSEXPERT SOLVALLA >>

Tar vi en titt på rankingsystemet vad gäller antalet stjärnor så finns det två andelslag med riktigt fin spelform hos oss på Solvalla Andelar, högsta möjliga tre stjärnor i nuläget hittar vi på följande lag:

Gustaf Björck 250 kr:

Klicka är för Gustaf Björck 250 kr >>

TravmedErland.se Lilla 200 kr:

Klicka är för TravmedErland.se Lilla 200 kr >>

Stort lycka till på liret!


Andra nyheter