Foto: TR Bild

V86 Super Days rullar vidare och idag torsdag så delas V86-omgången mellan Örebro/Bollnäs! 

Under gårdagens V86-tävlingar så fixade Lars Erlandsson (TravmedErland.se) full pott hos oss på Solvalla Andelar. Systemet gav 85.100 kronor vilket innebar att varje andelsköpare på sina 200 kronor fick tillbaka 4.255 kronor, en fin onsdagsvinst och vi på Solvalla Andelar säger stort grattis!

Inför torsdagens omgång så har vi snackat med Stefan Bengtsson (Spelamedflera.se) och såhär säger han om V86-omgången som körs på Örebro/Bollnäs ikväll:

– Förutom det inledande loppet som bara har sju hästar så är omgången väldigt välfylld med fyra lopp som har fjorton eller femton hästar anmälda och det gör att det finns extra många lågprocentare. En del lopp är lite ojämna, men kommer det bara en rejäl skräll så finns det stora chanser på hög utdelning. Som på de flesta banor är spets en fördel och det ett extra plus på Örebro som har ett kort upplopp där fler hästar vinner från ledningen. 

Bästa spiken i omgången, vart lutar det åt att vi hittar den?

– Det är lite svårt att bedöma själva spelvärdet när jag skriver dessa rader och omsättningen fortsatt är väldigt låg, men sett till vinstchans så tycker jag att 5 Rocky Tilly (V86-8) i den avslutande avdelningen är en vettig spik. Hästen har haft en del otur tidigare men senast så stämde det fint och jag tycker att barfota runt om gav en extra kick och det är anmält så här också. Spår fem är bra och det finns läge för ledningen och det ökar chansen ännu en del men han kan vinna även från andra positioner. 

Finns det någon favorit du är skeptisk till att den vinner?

– 1 In Line Tooma i V86-7 är just nu omgångens mest spelade häst och det kan jag inte köpa, visst är förutsättningarna perfekt med innerspår, kort distans och han är snabb ut – men det är ingen hjälte den sista biten. Skulle det bara bli lite tempo så anser jag att till exempel 9 Victory Topline är en bättre häst i grunden. Jag kommer att gardera på mitt system!

Någon lågprocentare som höjer utdelningen, vad finns det för spännande den här torsdagen?

– I V86-6 så har 1 Madonna Morique dragit vinstlotten med innerspår över kort distans och det finns fina möjligheter till ett lopp antingen i rygg på en av de två favoriterna i loppet eller möjligen tredje invändigt. Kommer sedan luckan så finns chansen, speciellt som det troligen både blir barfota och bike till den här starten!

Om man vill haka på dig i jakten på åtta rätt ikväll, hur gör man då?

– Spelamedflera.se heter mitt lag och jag konstruerar alltid system med potential för att sätta en storvinst och varje andel kostar bara 150 kronor.

Klicka här för SPELAMEDFLERA.SE – 150 kr 

 


Andra nyheter