Foto: TR Bild

Hemmaplan för Solvalla Andelar då Jubileumspokalskvällen väntar på Solvalla denna onsdag! Ett gäng sportsliga godbitar med en hel hög av topphästar i startlistorna och spelmässigt är det V75 som gäller. En miljon kronor i förstapris i Jubileumspokalen och i Sto-EM väntar 900.000 kronor på vinnaren. En mycket spännande kväll och räkna med laddade spelläggare hos oss på Solvalla Andelar!

 

Vi har tagit pulsen på Magnus Eriksson (FRÄCKIS) inför kvällen på Solvalla! Hur tycker du att just kvällens V75-omgång ser ut spelmässigt, Magnus?

– En helt klart mycket trevlig omgång, fina lopp med många klasstravare på plats. I varje avdelning och klass! Kvällens omgång ser ju på pappret ut att kunna bli en favoritparad då dem flesta av favoriterna gjort bra prestationer senaste tiden. Conrads Rödluva är väl den som spelarna är mest frågande till efter senaste insatsen, men denna matchning av Redén har man sett förr och Örjan är ju en man av djuret – han kör inte sönder sina kanoner han sitter upp bakom, utan där finns alltid en plan inför nästa start. Idag ryker skorna, samtidigt som jag tycker att dom som är värst emot har taskiga spår. Så jag tvekar inte på henne!

Nämnda Jubileumspokalen och Sto-EM är höjdpunkterna ikväll på Solvalla. Får vi höra vem du tror mest på i respektive race och varför du tror den vinner?

– Jubileumspokalen fick ju ett tråkigt avbräck i och med att Tae Kwon Deo blev struken, hade varit kul att se honom i just detta lopp med jämnåriga kompisar. Något som jag gärna hade sett ännu mera av, alltså större lopp för 5-åringarna. Vinnaren ikväll tror jag heter 7 Seismic Wave (V75-6), den har ju egentligen inte gjort ett enda dåligt lopp sen den kom över till Europa. En plump i Tyskland men då var det ett fjortondespår, långresa och helt omöjligt läge, bara att ignorera den starten. I Sverige är han obesegrad och det har sett ut att ha varit hur mycket som helst att åka med. Min givna vinnare! Sto-EM som jag var inne på där bara vinner Rödluvan 4 Conrads Rödluva (V75-3). Spets och slut, hämta ut!

Någon skräll som vi inte får missa den här V75-omgången, vem och varför väljer du då?

– Mina skrällar i denna omgång blir dels 8 Divine i V75-5. Gick ett rykande upplopp senast och en seger närmar sig allt mer, under tio procent just nu är mycket intressant. Men spår åtta är ju aldrig roligt, så lite klaff behövs givetvis. Den andra skrällen är 10 Aperfecttric, ingen jätteskräll kanske men runt tio procent är för lite. Spår tio är inte så dumt för denna hästen, man kan smyga med i 3-4:e utvändigt kanske och skorna åker av till denna starten. Med rygg in på upploppet så kan hennes speed fälla avgörandet!

Vad är möjligheterna att haka på dig till onsdagens omgång?

– Vill man följa mig ikväll så har jag tre olika system tillgängliga. Väl mött och lycka till med liret! 

Fräckis – Stora 650 kronor per andel/10 stycken andelar.

Klicka här för Fräckis stora >>

Fräckis – Lilla 200 kronor per andel/16 stycken andelar.

Klicka här för Fräckis lilla >>

Fräckis – Luring 75 kronor per andel/25 stycken andelar.  

Klicka här för Fräckis luring >>


Andra nyheter