Foto: TR Bild

V86-jackpot på Boden denna onsdag! En spännande spelkväll där våra spelläggare hos Solvalla Andelar låter riktigt laddade för omgången och flera av andelslagen har dessutom aviserat toppform den senaste tiden. Senast i raden var Felix Erixson i lördags på V75 då han satte sju rätt på båda sina system! 5.596 kronor respektive 14.496 kronor tillbaka per andel på systemen och vi på Solvalla Andelar säger stort grattis!

Klicka här för spelamedflera.se >>

Inför kvällens jackpot på V86 har vi kollat läget med Stefan Bengtsson (Spelamedflera.se) och vad han har för känsla inför omgången. Vad gillar du just Bodentravet Stefan och hur tycker du att veckans jackpotomgång ser ut?
– Det brukar bli en del körning i loppen uppe i Boden då många finska gäster kommer på besök, möjligen att det är lite färre utländska gäster i den här omgången men klart positivt att det är en rejäl jackpot att spela om. Trots att det inkommit en hel del strykningar så är ändå omgången välbesatt och jag tror det kan bli hög utdelning ikväll då det är en hel del frågetecken på flera favoriter!

Bästa spiken i omgången, vart hittar vi den och varför vinner den?
– Jag har gillat vad jag sett av 10 Vännfors Stjärna (V86-4) på slutet. Näst senast fick hon visserligen ett rätt fint lopp, men intrycket över mål satte jag plus på. I uttagningsloppet till den här finalen så hamnade hon långt bak och följde sedan med i attackerna ute i spåren och avslutade vasst utan att vara tom i mål. Fartmässigt så tror jag hon är den snabbaste och att det blir barfota runt om känns extra spännande. Till runt 25 procent så är det här omgångens roligaste spikförslag!

Vilken av favoriterna känns given att prova fälla?
– Högst vinstchans i omgången kanske 2 Antonio Tabac (V86-5) har, mycket beroende på att det låter nästan som om motståndarna har gett upp på förhand och jag blir förvånad om inte Mika Forss sitter i spets rätt omgående. Jag är dock inte helt säker på att formen är på topp. Visst går det att skylla på att det var mycket tuffare motstånd senast och hästen blev lite het men jag tycker ändå att han tröttnade väl tidigt och framför allt så lär han bli väldigt många spelares spik och renset på motbuden är för lockande för att inte gardera.

En skräll vi inte får missa tack! Vem får man inte glömma att plocka med?
– I den inledande avdelningen så tycker jag att 3 Van Gogh Z.S. (V86-1) är lite för ojämn för att vara någon klar vinnare. En som nästan garanterat får ett fint lopp är 1 Pikachu Face (bilden). Om formen sitter där efter vila, vilket den gjort tidigare, så kan skrällen vara ett faktum! Under tio procent och given för mig att ta med.

Vad finns det för möjligheter att haka på dig till V86-jackpoten?
Spelamedflera.se heter mitt lag där varje andel kostar 150 kronor och räkna med att det finns rejäl potential i systemet då jag alltid ser till att ta med ett gäng tänkbara skrällar.

Klicka här för spelamedflera.se >>


Andra nyheter