Foto: TR Bild

Sommartåget vad gäller V86 drar vidare och ikväll är det Visby och “öjn” som gäller! Hos Solvalla Andelar visade ett gäng av spelläggarna fin spelform under helgen med fullt pott på V75 och nu tas sikte mot onsdagskvällens V86-omgång.

Vi bad en av Solvallas populära spelläggare Markus Bergström, “Skrällkungen”, om lite tankar inför Visbys omgång där han dock först även fick presentera sig själv:

– Jag heter Markus och bor tillsammans med min fästmö och två barn i Stockholm. Namnet “Skrällkungen” började några travvänner ironiskt kalla mig för länge sen, dom reagerade på att jag alltid lirade vinnarspel med riktiga långskott! Förutom travet så är fiske och fotboll mina stora intressen. Favoritlagen är Bajen och Roma.

Vad tycker du är speciellt med Visby och vad ska man tänka på när man lirar dit?

– Värt att känna till om Visby är dels det korta upploppet på 156 meter (landets kortaste) och att innerspår i regel inte är någon fördel, men även att hemmatränare statistiskt sett haft det tungt på ö-banan.

Några givna drag att plocka med, vilka och varför?
– Jag vill lyfta fram 8 SWEET ELOISE (V86-2). Hon är rätt snabb ut och lär hamna bra till från start. Hon står bra inne i loppet och är en av få som vunnit lopp. Kan vara lite småtrulig, men helt klart bra nog att sänka det här gänget.
– Även 4 MISTELNS NAPOLEON (V86-5) är intressant. Konstigt nog är han inte mer spelad, men det lär ändras fram till spelstopp. Hästen är blixtsnabb ut och var strålande senast. Man kastar på ett norskt huvudlag för att få honom lite lugnare under själva loppet. Det blir fortsatt barfota och jänkarvagn och planen är att ”köra i ledningen så länge lampan lyser”!

Ett skrällbud som man inte får missa vill vi gärna ha!
– 7 BENJAMIN S.H (V86-1) i inledningen där Goop är storfavorit. Vad jag kan läsa mig till så önskar Ulf och stridsvagnen 8 TIMOROL att dödspositionen är ledig. Visst kan det vara så att man låser loppet eller får fuska bort loppet i ledningen 4 ASTRONASCENTE ZAC, men till nuvarande procent är 7 BENJAMIN S.H ett givet streck. Hästen gjorde det bra senast och ska gå framåt med det loppet. Är en vass avslutare och från stallhåll tror man att Ingves och Benjamin segerstrider.
– Visst har jag respekt för Goops styrning 1 ZAFFIRO ROC (V86-3). Men till nuvarande procent, risken för strul och lite för intressanta motbud så är det givet att gå emot. 4 HENING LIXARVE gasar till ledning och vill köra där. Draget är dock 5 TOKAREV som är snabb ut och laddas för position. Det här är ingen dum häst som satt fast med massvis sparat senast. Se upp!

Vilka andelar av dig kan man köpa till den här omgången?
– V86 handlar om att spela emot alla andra, jag tar gärna ställning i jämnstreckade lopp och är säker på att det är nyckeln till storvinsten. Och dom där långskotten jag fick mitt smeknamn från, dom måste man våga gå på! Överspelade ekipage är inget jag går igång på. Häng med i jakten på miljonerna!

Skrällkungens V86-andelar:

Idioten (60kr/andel). Här siktar vi in oss på miljonerna, ibland går vi även över gränsen till idiotiskt:

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/64681_V86_2020-07-08_28_3

Mini (5kr/andel). Här snackar vi om en insats för alla plånböcker. Upplägget kommer att variera men målet är att göra så mycket som möjligt med så lite som möjligt:

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/107489_V86_2020-07-08_28_3


Andra nyheter