Det blev sju rätt för Solvallas tipsexpert Mattias Spante under lördagen på Halmstad.
Hos Solvalla Andelar förvandlades V75-andelen för 350 kronor till 3.998 kronor tillbaka per andel.
– Spikarna Unoicsdue Gnafa och Gustafson tyckte jag båda hade bra uppgifter och de var också överlägsna – alltid roligt med glada tillrop hos de som köpt andel, säger Spante.

Sprintermästarmeetinget avslutades i Halmstad under lördagen och det blev en V75-omgång innehållande mycket fina prestationer – men också mycket regn. Det regnade i princip hela dagen vilket alltid kan ställa till problem för V75-spelarna, men en av dem som lyckades med att sätta sju rätt var Solvallas tipsexpert Mattias Spante.
Hos Solvalla Andelar blev det 39.980 kronor i vinst per system – vilket innebar att varje andel för 350 kronor blev värd 3.998 kronor.
– Jag valde spika Gustafson efter hans grymma värmning och att Unoicsdue Gnafa skulle torska i inledningen trodde jag inte. Det blev mycket snack om att han galopperade i värmningen, men faktum är ju att han såg mycket bättre ut än gången innan då han också uppträdde speciellt inför loppet. Sedan trodde jag också mycket på Bring Me Money som skrällde i lärlingsloppet.

Största skrällen kom i Gulddivisionen där Generaal Bianco slog till från rygg ledaren spelad till enbart 2%.
– Var det någon förutom de betrodda som kunde vinna så var det han. Hästen var uppåt efter en mörk period gången innan och var ju garanterad en bra resa – så han tyckte jag var given ha med ifall han skulle fortsätta på det spåret då han var så pass lite spelad, säger Spante.

3.998 kronor tillbaka per andel är en fin vinst – men systemet hade potential för ännu mera.
– Ja, vi satt ju kvar med alla hästar i den sista avdelningen där favoriten Ivory Di Quattro vann plus att vi hade rejält garderat i avdelning två där det också blev en betrodd häst. Skrällar i båda de racen då snackar vi betydligt högre utdelning, men det var kul med full pott och nu får man ladda vidare för nya omgångar, avslutar Spante.

Under söndagen är det Extra-V75 från Jarlsberg och sedan väntar V86 på Visby kommande vecka innan det sedan blir lördag igen och då V75 på Årjäng – en omgång som kommer kryddas med jackpot.
Andelslagen hos Solvalla Andelar som har öppet för köp hittar du som vanligt på följande adress:
https://www.atg.se/solvallaandelar


Andra nyheter