– Det blev åt det enklare hållet även förra veckan vilket innebär att vi har en ny jackpot att se fram emot ikväll på V86, känns alltid spännande!, kommenterar Spante omgången.

V86-1: 2 Virgin Maiden är klar favorit och hon ser också ut att ha en passande uppgift – bra spår och snabb iväg. Värmer hon bra är det en tänkbar spik inleda med! 5 Opalis är bättre än raden på slutet och ett tidigt motbud om man väljer gardera. Rankar hästarna 9-7 främst där bakom sedan.

V86-2: 2 Payet D.E. är bra, men väl stor favorit på förhand då det inte saknas motstånd. 1 Hurricane River leder länge från täten och 4 Concrete Dee såg strålande ut senast efter en sen lucka. Givna emot! Jätteskrällen är 5 Mellby Fantom som spurtade mycket bra i skymundan senast. Pass upp!

V86-3: Jämnspelat på förhand, men går 3 Tengil Face felfritt så blir han svårstoppad. Galopperade med segern på gaffeln senast och sköter han sig är det bra chans till snabb revansch – men svår att lita på. Väldigt öppet där bakom – inte överförtjust i betrodda duon 1 och 7. 9 Upload har visat form, men vinner sällan lopp. 11 A Secret Word är inte alls så tokig – rysare.

V86-4: Hästarna 5 och 10 mycket betrodda i fjärde och visst kan de vinna, men jag gillar 8 Don’t Be Weak som är en minst lika bra häst. Det kostade att komma till tät senast, men hästen kämpade bra och borde vara ännu vassare med loppet. Intressant trots utgångsläget och min givna etta! Rankar 3-6 där bakom sedan.

V86-5: Hästarna 4,6,8 där mycket spel i femte och är inget konstigt med det, de är alla givna på kupongen – men spelmässigt så är draget 1 Besim Zero K.V. Han gick imål med sparat senast och ska ha gått framåt till detta. Spännande uppgift då han står ensam på start och han hoppas jag leder runt om! Draget i loppet.

V86-6: 8 Happy Romeo såg strålande ut vid segern senast och har goda möjligheter att tidigt sitta i ledningen igen här – väl där borde han bli svårstoppad. Omgångens bästa spik för min del! Klena meriter för de flesta över lång distans i övrigt och faller favoriten är det mycket öppet – tycker inte man ska övervärdera 11 Digital Track från senast även om hon gick okej. Hästarna 2,7,10 är alla tre lite spelade om man letar rysarbud emot favoriten.

V86-7: 9 Gambit Brodde är bra för klassen och räknas, men ingen jag litar på som förhandsfavorit här. 12 Adde S.H. är en tuffing och är tidig för min del! Jobbigt spår, men han tål att göra jobb på egen hand och slutar långt framme. 5 Aha leder länge från täten och jätteskrällen sedan är 11 Bara Min – toppform på den kanten.

V86-8: 12 Electrical Storm är en häst jag gillar och han har visat härlig form. Som förhandsfavorit är han dock “alltid lite sårbar” då han ska ha sitt lopp, och den här gången tänker jag gardera. 1 Soul Tan leder länge från täten – trivs mycket bra i den positionen. Skrällarna 13 Malkin och 6 Conrads Wilhelm måste med tidigt till låg procent! Förstnämnde brukar kunna vara bra direkt efter vila och sistnämnde har visat form en längre tid. Intressanta speldrag!

Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Servicecenter, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!


Andra nyheter