– Jackpot på V86 ikväll vilket alltid lockar extra mycket och jag tycker det finns ett par intressanta speldrag i omgången, kommenterar Spante.

V86-1: Två hästar höjer sig på förhand där jag tror klart mest på 6 Gizmo De Veluwe. Han visade fin form senast och skulle han efter en bit sitta i täten så bör det här loppet vara över – givet förstaval för mig och en tänkbar spik i omgången! Rankar 1-11-3 främst där bakom.

V86-2: Bästa spiken den här kvällen är 2 Religious som har en mycket passande uppgift. Han såg fin ut vid segern senast och har läge för ledningen – väl där har jag svårt att se vem som ska plocka ner honom och jag tror han spårar runt om! Spik. Rankar 4-11 främst emot där bakom vid gardering.

V86-3: Betydligt mera svårlöst i tredje där jag tycker 7 Enzo blivit lite väl stor favorit på förhand. Småjobbigt utgångsläge och 9 Jareth Boko är given emot för min del. Lillebror till Gareth Boko har också visat kapacitet och trots bakspåret tror jag mest på honom. Hästarna 2,3,4,5 med framspår tycker jag också är tidiga och det här loppet kräver många streck.

V86-4: 7 Indy D. är rätt favorit i fjärde, men ingen jag litar på som mest betrodd. Given på kupongen, men desto mer spelintressant blir 8 M.T.Mourinho som gör debut i ny regi hos Björn Goop. Utgångsläget är inget vidare, men miljöombytet spännande på en häst som visat kapacitet sedan tidigare och jag blir inte förvånad om han vinner direkt. Pass upp! Hästarna 4-5-3 rankar jag främst där bakom sedan i ett svårlöst lopp.

V86-5: 9 Sevilla storfavorit och normalt blir han svårslagen, men han är inte alltid helt stabil och levererar vilket gör att jag vill prova gardera med tanke på den höga procenten. 8 Just Wait And See är bra för klassen och intressant emot! Detsamma gäller 1 Zelante C.R. på startvolten. Han bör ta hand om ledningen och spårar sedan länge – kom ihåg att hästarna på tillägg ska ta in fyrtio meters försprång på hästarna på start.

V86-6: Två hästar höjer sig även i den sjätte avdelningen. 4 Green Mamba visade storform senast och blir spännande att se igen. Hon har inte visat någon större startsnabbhet i Tyskland och återstår att se var hon hamnar, men hon lär göra en vass slutrunda och blir inte lätt att stå emot. 3 He’s Marvelous är motbudet. Han gör comeback och formen är svårbedömd, men han såg fin ut i kvalet och har läge för ledningen. Svårt att se det gå utanför dessa, men har samtidigt svårt att ta ställning och vill man ha omgångens mest troliga lås så är det detta. Rankar 11-5-6 där bakom.

V86-7: Öppet i sjunde där jag gillar 10 Admirer som är en fin sort och vann enkelt senast. Bakspår här, men han tål att göra jobb och det är mitt förstaval i loppet! Fin kapacitet hos femåringen. Rankar 6-4 främst där bakom, men glöm inte skrällarna 9 Rocky Bear och 13 Celsius Evo som båda två har fart att sluta långt framme om det klaffar.

V86-8: 8 Digital Class är mest intressant i avslutningen! Fin spurt av henne senast och hon har ett intressant smygläge här. Kommer luckan i tid blir hon farlig den här gången. Speldrag! Favoritduon 1,3 jagar båda täten, men jag litar inte på dessa och den som sitter i front kan komma att få 7 Pols Crazy Diamond över sig. Den sistnämnde höll tappert efter en tuff resa senast och frågan hur långt han räcker här? Rysare.

Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Servicecenter, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!


Andra nyheter