Vem skrämde bort en av Frankrikes bästa hästar från Harper Hanovers lopp? Varför är Treåringseliten så mycket bättre i år? Vem springer fortare än 1.09,5 i Fyraåringseliten? Det är några frågor som får svar i Solvallas nya podcast Inför Elitloppet 19 – Elitloppspodden.

Med bara några dagar kvar till Elitloppshelgen 24-26 maj släpper Solvalla en podcast.

– Vi ser fram emot en lång, intensiv och rolig helg. Inför Elitloppet 19 – Elitloppspodden är en guide där vi blandar praktisk information, nyheter och spekulationer med en nypa underhållning, säger Solvallas marknadschef Markus Myron som också medverkar i podcasten.

Övriga medverkande är Jörgen Forsberg, vd på Solvalla, samt travbanans sportchef Anders Malmrot.

Elitloppet 19 – Elitloppspodden kan höras på Apple iTunesSpotify samt i webb-spelaren nedan. Ladda om sidan om uppspelningen inte fungerar, Det tar några sekunder innan ljudet startar.

 


Andra nyheter