– Ett par starka favoriter på förhand på V86-spelet – blir extra intressant kolla värmningarna ikväll därav och så får vi se vilka som levererar och inte, kommenterar Spante omgången.

V86-1: 6 Gento var strålande bra senast och jag tror klart mycket mer på honom än 3 Everton som just nu är mest spelad. Gento har hög kapacitet och värmer han bra så är jag inne på att det här är bästa spiken i omgången. Rankar 3-1-2-5 främst där bakom.

V86-2: Tycker att tre hästar höjer sig i den andra avdelningen. 1 Ile Saint Louis var fin vid segern senast och där är man säkerligen sugna på ledningen ikväll. Givet streck. 2 Stonewashd Diamant låter Peter Untersteiner mycket nöjd med och sedan gör 4 Lesperanza en spännande start på svensk mark. Hon var jättefin vid segern på Vincennes och dessa tre sticker ut på förhand.

V86-3: 7 Nero Maximus har visat god kapacitet för klassen och vann mycket enkelt senast – helt klart hästen att slå här. Det är lite “en eller alla-känsla” över loppet och sköter sig favoriten blir han svårslagen. Jag rankar 8-10-11 främst emot där bakom om man garderar.

V86-4: 4 Heavy Sound gör en mycket intressant årsdebut och kommer med goda rapporter inför detta. Han är hästen att slå och ett av de alternativa spikförslagen i omgången. 7 Charrua Forlan är värst emot då mycket talar för att han kommer till ledningen och har lopp i kroppen. Ingen lätt nöt att knäcka för favoriten i årsdebuten. 3 Rajesh Face är det mera frågetecken kring efter senast – men som många vet så har han väldiga fartresurser när han fungerar. 1,5,10 där bakom är loppets riktiga rysare om man inte litar på de betrodda.

V86-5: 7 Gideon H.Renka var bra vid segern senast, men tuffare uppgift den här gången och man har startsnabba konkurrenter innanför sig i starten vilket kan ställa till det. 5 Blue Mustache var jättebra vid segern senast och honom tror jag klart mera på – mitt förstaval! 2 Marys Overandout och 6 Zefiro Dei Cedri rankar jag också tidigt och de ska räknas.

V86-6: Sjätte avdelningen är knepig – köper inte riktigt någon av de betrodda och tror istället mera på duon 13 Sir Henry P.Hill och 11 Trovatore. Förstnämnde var riktigt fin vid segern senast och det är goda rapporter på sistnämnde som är på väg att hitta formen igen. Mina drag i loppet! Rankar 4-10-1-12 där bakom.

V86-7: 7 Cheerful Rivner brukar prestera jämnt och bra och ska räknas, men det är ingen favorit som jag litar på ikväll ifrån ett småknepigt utgångsläge. 2 Ilydia Boko har kapacitet, men är också osäker och inte heller hon något att hålla i handen varför det krävs gardering. 4 Worth A Lot och 8 Cavidendron är både bra för klassen och till under tio procent åker de med tidigt på min kupong. Svårt lopp och här kommer jag strecka många!

V86-8: Favoriten 3 Cesare Borgia har en mycket passande uppgift i avslutningen och det här är en av favoriterna som blir svårslagna ikväll. Han har visat mycket bra kunnande för klassen och sköter han sig blir han svårstoppad – tyvärr så hinner man ju dock inte se den här värma innan V86-spelet startar. Mest intressant bakom är 2 Fernando Vixi som gör första starten som valack nu. Han levererade ej i slutet av fjolåret, men har kapacitet för att kunna skrälla om favoriten har en sämre dag. 10 Look Håleryd är tredjestrecket för min del.

Spante har som vanligt även kollat in V5-omgången:

– 11 Master Hill (V5-4) gör en intressant comeback och han måste räknas direkt ikväll!

 Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Servicecenter, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!


Andra nyheter