Solvalla har gjort klart med en ny officiell taxileverantör. Avtalet sträcker sig över tre år och gör att Taxi Stockholm ger prioritet till Solvallas besökare. Det innebär bland annat utökad service till och från banan under Elitloppet.

– Att samarbeta med rätt partners stärker vårt varumärke, och i Taxi Stockholms fall tar det oss upp ett par nivåer. Vårt nya taxiavtal kommer kunna ge våra besökare en trygg och förstklassig taxiupplevelse till och från arenan, säger Erik Hall, försäljningschef på Solvalla.

Utöver det nya avtalet kommer även Taxi Stockholm, som verkat i sin bransch sedan 1899 (!), att förse Solvallas unika startbil med en helt ny och fräsch look.

– Vår unika startbil, som ju förutom sin ordinarie funktion även innehåller sju passagerarplatser, är en fantastisk åktur för publiken.
– Vi erbjuder Sveriges mest galna ”taxiresa” (se bilden) och det känns riktigt kul! säger Erik Hall.

Taxi Stockholm började sin verksamhet med häst och vagn och var inledningsvis en sammanslagning av stadens droskförare som önskade en mer ordnad trafik. Idag har Taxi Stockholm 1 700 bilar i trafik och sysselsätter 5 000 förare. Det är Stockholms största Taxiföretag.

– Det här är ett väldigt roligt samarbete för oss, det hör jag även från våra medarbetare där ute i bilarna. Det är inte så konstigt eftersom både Taxi Stockholm och Solvalla är en bit stockholmshistoria som än idag är en viktig del av stockholmarnas fest och vardag, säger Thomas Bäckström, marknadschef på Taxi Stockholm.

Startbilen med Taxi Stockholms loggor rullade för första gången på Solvalla den 13 mars.

 

Foto: Solvalla


Andra nyheter