– Svårlöst på V86 förra veckan och därmed har vi jackpot till kvällens omgång vilket givetvis är extra intressant då Solvalla/Åby delar på omgången. Det ser spelvänligt ut ikväll också, kommenterar Spante omgången.

 

V86-1: 6 Hennesy Boko är en fin sort som jagar fjärde raka segern ikväll och visst ska hon ses med chans, men tycker ändå att hon blir väl stor favorit på förhand. Danske 5 Cadillac Shadow är en bra utmanare och honom tänker jag ha med. Han lekte sig till segern senast och är värst emot! Även hästarna 2,8 känns tidiga – den sistnämnda 8 Fantasia Sisu var mycket duktig så sent som i lördags.
 
V86-2: Småknepigt stolopp i andra och återstår att se om värmningarna kan lösa detta – på förhand tycker jag loppet känns svårt. 9 Lil Belinda var strålande bra senast och är hon lika bra igen blir hon inte lätt att stå emot. 10 Tina Gel gick bra i skymundan senast och rankar jag också tidigt. Betrodda duon 2,3 ses med chans, men väl mycket streckade tycker jag och det skiljer inte mycket kontra hästarna 1,6 t.ex som är klart mindre spelade. Här kommer jag gardera rejält som det känns nu på förhand.
 
V86-3: Bästa spiken i omgången tycker jag är 2 Queen Of Sand i tredje avdelningen – man återgår till ordinarie utrustning och dessutom har hon läge för ledningen den här gången vilket är en position hon trivs extra bra med och jag tycker uppgiften ser mycket passande ut. Spets och slut och jag spikar! Rankar 5,9,7 där bakom.
 
V86-4: 2 Selfie Brodde har gjort det bra på slutet och har på nytt läge för ledningen, men blir lite väl stor favorit den här kvällen och honom kommer jag gardera. Jag varnade för 15 Jackpot Tooma senast och gör det igen – han har kapacitet för att kunna skrälla. Hästarna 8,12 är också tidiga på min kupong.
 
V86-5: 10 Jula Extreme är klar favorit i femte, men det har jag svårt att köpa och tycker loppet är öppet. Favoriten imponerade ej vid segern senast och honom litar jag inte på. Mest intressant är 8 Top Yllit med lopp i kroppen – en riktig tuffing som lär ha gått framåt med den genomköraren. 7 Milles Fighter leder länge från täten, men behöver inte vara fel att strecka vidare här också.
 
V86-6: 7 Hugo R.C. var jättefin vid segern senast och jag tror att han på nytt han har en bra chans – ett av de tänkbara spikförslagen på förhand. 4 Jamie Oliver är normalt en tuff utmanare, men det var längesedan han levererade fullt ut nu och stallformen är ett frågetecken. Rankar 11,2,10 där bakom.
 
V86-7: 7 Highspirit gör en spännande comeback och kommer han till ledningen blir han som vanligt svårslagen, men jag är inte säker på det med snabba innanför och 5 Making Love vill säkerligen ta emot. Det var bra snack på honom inför V75 i lördags, tidig galopp då – men felfri är man ute efter revansch här och han är given strecka emot. Känns på förhand som detta är låset att luta sig mot i omgången. Hästarna 1,4,9,10,8 rankar jag där bakom sedan om man vill gardera ytterligare.
 
V86-8: 4 Kabanoss är förhandsfavorit inför sin comeback ikväll, men för min del är han främst ett streck av flera och väl mycket spelad nu på morgonen. Jag tror klart mera på duon 5 Leader Brodde och 10 Global Unlimited – tar sig 5 Leader Brodde till ledningen blir han svår att besegra därifrån, men körning gynnar samtidigt 10 Global Unlimited som visat väldigt god form den senaste tiden och den här duon är också några jag tror mycket på ikväll. Rankar 3,12,1,7 av övriga sedan.

Spante har som vanligt tagit en titt på V5-spelet också och bjuder på följande:
– 2 Clipping Oklahoma (V5-5) var fin vid segern senast och fortsätter att utvecklas på ett bra vis. Motståndet ikväll ser ut ungefär som tidigare och den hästen lär dyka upp på målfotot igen, givet streck!
 
 Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Service-Center, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!

Andra nyheter