Från onsdag 23 januari går Solvalla och dess intresseföreningar ihop om en gemensam satsning på banans A-läktare, mitt emot mållinjen.

– Vi kommer att erbjuda en varm lokal där alla gratis kan sitta på läktarplatser eller vid bord med fin utsikt över Solvallas bana. Här kommer det även finnas tillgång till spelmöjligheter och enklare mat och fika, säger Jörgen Forsberg, vd på Solvalla.

Det är Solvallas Hästägarförening, Solvalla Veteraner, Solvalla Amatör- och B-tränarförening, Solvallas Damklubb, Solvallas Travtränarförening och Stockholms Ponnysällskap som har enats med Solvalla om denna satsning.

Solvallas A-läktare är stor och man kommer också ha plats för andra aktiviteter.

– Från Solvalla Veteraner är vi oerhört glada för att alla intresseföreningar och Solvalla drar åt samma håll. Vi ska göra vårt yttersta för att samarbetet ska fungera på bästa sätt säger ordförande i Solvalla Veteraner, Bertram Langemar. 

 

Pressmeddelande från Solvalla

 

Foto: Micke Gustafsson, TR Bild


Andra nyheter