– Jackpot på V86-spelet ikväll känns extra spännande och jag tycker det finns ett par intressanta speldrag, kommenterar Spante omgången.

 

V86-1: Omgångens bästa direkt förutsatt att han värmer som han ska göra – 2 Illuminati fälldes av startspåret senast i V75-finalen, men gick mycket bra till slut och jag räknar med att han inleder kvällen och spikar. Rankar 8-10 främst där bakom.
 
V86-2: En ny stark favorit – spännande comeback på 8 Victory Topline. Klassig typ och värmer han bra kan det vara så enkelt att han vinner trots det dåliga spåret. 2 Anddontsayitsover är dock snabb ut och lär köras i ledningen vilket kan ställa till det och favoriten får inte vara alltför ringrostig om det ska bli seger. Hästarna 10-3-4 tycker jag är tidiga streck bakom vid gardering.
 
V86-3: 5 Kaiser Håleryd har höjt sig på slutet och gjort bra insatser, men det här är ingen favorit jag litar på och tycker loppet är öppet då jag inte litar på den stora favoriten. 1 Neverendingdream med lopp i kroppen i sin nya regi är intressant från bra läge! Betrodda duon 4 och 8 räknas, sedan så varnar jag för jätteskrällarna 9 och 12 som båda har fart för att kunna överraska om det blir högt tempo på loppet.
 
V86-4: Ny favorit jag tycker är given att gardera – 3 Arvika By Knight gör det ofta rätt så bra, men är bäst barfota och det här är bara ett streck i mängden för min del. 5 Imma Hanover varnade jag för senast och hästen gjorde en mycket stark slutrunda den gången mot bra hästar – enklare emot här och det är mitt drag i loppet! En annan som är tidig på kupongen är 6 Barry Wadd – fin som fastlåst senast och han räknas tidigt i ett öppet lopp.
 
V86-5: 3 Pastor Power var strålande bra som vann V75 trots galopp senast och blir hårt betrodd ikväll, men trots att man har 40 meters försprång så tycker jag att han blir lite väl stor favorit. Hästen att slå är det, men 6 Pacific Face är en tuffing (galopperade bort segern i V75-final senast) och Thomas Uhrberg låter nöjd med 4 Rapide Du Pommeau inför comebacken varför jag tänker gardera. Rankar 5-7 där bakom sedan.
 
V86-6: 5 Shorthanded Jag var duktig i debuten i ny regi och kommer han till ledningen ikväll så blir han normalt mycket svårslagen. Förhoppningsvis så hinner man se även den här värma så man kan ta ställning till om det är en spik eller inte, men på förhand är det ett av de tänkbara spikförslagen. 8 Counterfeightr är främst emot – rankar 7-10-11 där bakom sedan om man garderar.
 
V86-7: Svårt lopp även i sjunde där 9 Pippi Roc är favorit – hon går ofta jämnt och bra och har fin form, men samma med henne som ett par andra favoriter ikväll att jag inte tycker det är något att lita på. 6 Babe Love är intressant som skräll – hon mötte favoriten senast och gjorde en bra insats. Lopp i kroppen nu och spännande till låg procent! Rätt distans denna gången för 3 Modern Love som också är en häst jag gillar – plus även för kuskbytet och hon rankar jag också tidigt.
V86-8: Kommer 6 Indian Front till ledningen i avslutningen så blir hon svårslagen, fin form! Dock inte helt givet och det roligaste draget är helt klart 7 Micro Vick som får Björn Goop i sulkyn ikväll. En häst som är van möta en del tuffa konkurrenter och hon duger bra i ett sådant här lopp. Mitt drag i loppet! Rankar 8-3 där bakom sedan. Frågan om man törs utelämna 2 Zarah Zolide? Där ligger man lågt inför comebacken, men stallets hästar har visat mycket bra form på slutet!

Spante har som vanligt tagit en titt på V5-spelet och bjuder på en spelidé:
– 12 Sebastian Hall (V5-5) gjorde en bra insats senast och ihop med Emilia Leo så är det mitt förstaval i det ena montéloppet ikväll.
 
 Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Service-Center, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!
 

Andra nyheter