– JACKPOT på V86-spelet ikväll när Solvalla/Bergsåker delar på omgången. Det finns ett par hästar som spelmässigt sticker ut för min del att bygga systemen kring och nu hade väl varit ett extra bra tillfälle att spela in lite extra julklappspengar, kommenterar Spante omgången.

 

V86-1: Ett stolopp inleder och jag tror klart mest på 3 Ninja’s Nightwish – tycker hon gjorde en bra insats senast och i ett öppet lopp är hon min vinnare. Värmer hon fint kan jag tänka mig spika henne – öppet bakom och här krävs det många streck om man vill sitta säker. Rankar 1-11-10-4 främst efter tipsettan.
 
V86-2: 3 Lexington Hall är normalt ingen favorit jag brukar tro på, men han har en bra uppgift ikväll med läge för ledningen. Svårslagen därifrån och det är ett tänkbart spikförslag beroende på hur man lägger upp sitt system, men det finns bättre spikförslag i omgången för min del. 6 Global Thunder trodde jag på senast men då blev det galopp – har visat fin form innan och är värst emot. 1 Counterfeightr avslutade bra senast och gynnas om de kör tufft där framme och 7 Pablo Andover duger också gott i detta gänget.
 
V86-3: 3 Global WIthdrawl tycker jag är bästa spiken i omgången – han möter ett passande gäng och då han är snabb ut bör det också bli ledningen, vilket är en position han trivs i. Leder hela vägen! Rankar 6-5-1 där bakom för de som vill gardera.
 
V86-4: 1 Global Wizard svek senast, men rapporteras bra i jobben nu och från ledningen är han inte lätt att slå om han fungerar. Han är dock lite väl stor favorit på förhand. 11 Iglesias Boshoeve är en tuff motståndare och given emot på min kupong. Roligaste strecket sedan är 10 Imma Hanover – hon har värmt mycket bra på slutet men fått klen utdelning och kan bättre än så. Klaffar det så är hon skrällintressant och jag är inne på strecka tre hästar!
 
V86-5: Långlopp i femte där 2 Fullpoint har en vettig uppgift om han sköter sig och fungerar, men litar inte helt på honom och 11 Global Unlimited som har en vass avslutning är alltid farlig att stå över. Han kan mycket väl blåsa ner samtliga. Dessa två sticker ut på förhand för min del och jag är inne på att detta är låset i omgången och att någon av dem vinner.
 
V86-6: Sjätte avdelningen är långtifrån lättlöst – 5 Cesar F.C. är en av de som visat kapacitet och han räknas tidigt, men jag tycker 10 Solkattens Chiron är en fin typ och gillade intrycket näst senast. Han är tidig för min del. Väldigt lite streck på 11 Kryptonite Zon – vass på speed om han får draghjälp fram till upploppet och får inte nonchaleras.
 
V86-7: Nytt lopp där jag tycker två hästar känns klart hetast – 9 Nobel Amok och 10 Vic De Luxe. Den sistnämnde trodde jag mycket på senast och valde rent av att spika, men tyvärr så förstörde galopp den dagen. Snabb revansch nu? 9 Nobel Amok har varit på gång på slutet och är van tuffa hästar. Given. Rankar 5-7-6-2 där bakom.
 
V86-8: 2 Odessa Celeber såg mycket fin ut som fastlåst senast. Snabb ut och spetsar hon är det bra chans, men det är inte givet det blir ledningen och att sitta fast är trots allt ingen merit som gör att det är en stark favorit som man bör spika. Garderas. 10 Beautiful Bacardi är det egentligen fel uppgift för med bakspår och full distans, men samtidigt så är hon tuff och van vassa konkurrenter så med tanke på intrycket senast så tycker jag hon är tidig. Hon såg mycket bättre ut då än starterna innan. Duon 3,4 är också streckade och ska med på garderade kuponger – men mer intressanta är skrällarna 8 Must Have och 9 Virunga som båda är bortglömda. Fart finns för att skrälla!

Spante har som vanligt tagit en titt på V5-spelet och bjuder på ett drag:
– 9 Findus M. (V5-1) gick bra till slut senast och fortsätter att visa bra form och vinner loppet snart igen – redan ikväll är jag inne på, och han är min spelidé i loppet!
 

 

 Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Service-Center, eller av våra spelvärdar som ambulerar runt banan. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!


Andra nyheter