Tomas Brolin gäst på oktoberfest

Den 9 oktober är det trav- och oktoberfest i Restaurang Kongressen på Solvalla. Fotbollshjälten Tomas Brolin är en av gästerna och han tar även plats i Expertpanelen.
I Solvallatisdag med Fun Dining ger en erfaren expertpanel publiken exklusiva tips inför tävlingarna. Panelen leds av TV-profilen Peter Henriksson och stående deltagare är travtränaren Stefan Hultman, spelexperten Mattias Spante och Solvallas sportchef Anders Malmrot. Det ges också utrymme för minnen och härliga historier från travets värld och på tisdag är kvällens gäst Tomas Brolin.
– Det ska bli väldigt kul att få komma till Valla och få snacka om något som jag älskar. Min pappa och farfar var båda involverade i travet och jag har varit på travbanor sen jag var en liten grabb, säger Tomas Brolin.
Tomas Brolin är en av Sveriges mest kända fotbollsspelare. Han var med i landslaget under åren 1990 till 1995 och han beskrivs som en av de bärande spelarna när Sverige tog VM-brons 1994. Under sin fotbollskarriär spelade han för såväl svenska som internationella klubbar och han tilldelades Guldbollen som Sveriges bästa fotbollsspelare åren 1990 och 1994.
– För oss som gillar fotboll och trav så är Tomas Brolin den perfekta gästen. Jag ser fram emot att höra historier från både fotbollsplaner och travbanor, säger Solvallas vd Jörgen Forsberg.
Den här tävlingsdagen är det Oktoberfest i Restaurang Kongressen med en buffé full av tyska specialiteter. I baren finns öl i sejdlar, tyska kringlor, spel och aktiviteter.
Första start är klockan 18.15 och Expertpanelen tar plats i Restaurang Kongressen på Solvalla mellan de tre första loppen. Därefter följer de sex travloppen som ingår i V65-spelet.

Hålltider:
18.15 Start lopp 1, Expertpanelen och Tomas Brolin i Restaurang Kongressen mellan de tre första loppen.
19.30 Start lopp 4, V65-1

Solvallatisdag med Fun Dining innebär spännande tävlingar, god mat och en chans att vinna miljoner. Möjligheten att kunna umgås över något gott och samtidigt få underhållning i toppklass är något som skiljer Solvalla från andra evenemangsarenor.


Andra nyheter